To je to što me zanima!

Filmski Sepp Blatter se srami; Tim Roth: Trebao mi je novac

918 DOLARA Poznati glumac Tim Roth kaže da nije gledao film u kojem glumi Blattera, film koji je zaradio tek 918 dolara u SAD-u. Snimio ga je samo zbog novca
Vidi originalni članak

Film je užasan. Dobro, ne bih to trebao reći jer ga nisam ni pogledao, priznao je Tim Roth , kojem uloga Seppa Blattera u “Ujedinjenim strastima” nije vrhunac karijere. Ni izbliza.

- Mrzio sam snimati taj film, ali bar sam imao dobar motiv. Morao sam glumiti jer su mi djeca na fakultetu i trebao mi je novac. Zato mi je drago da sam to napravio - dodao je Roth.

Barem nije završio pod istragom zbog tog honorara. Za razliku od Michela Platinija , čiji je savjete Blatter preplatio, a Platini završio s osmogodišnjom suspenzijom. Francuz i dalje tvrdi da nije kriv. Ne samo to, nego vjeruje da će uskoro postati još važniji nego prije.

- Ne odustaje od svojih planova. Žalio se arbitražnom sudu, ako dobije pozitivnu odluku do sredine siječnja, stigne se uključiti u borbu za predsjednika Fife u veljači - hrabro je najavio Thomas Clay , odvjetnik Michela Platinija.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • rashomonn 23.12.2015.

    Gledao sam film,katastrofalan je. Film je naslovljen kao istorijat Fifa a nije ništa drugo do oda Blateru, pomislio bi čovek da pre njega fudbal nije postojao.

  • sokre2k 23.12.2015.

    pa što je napravio sa svim novcima koje je dosad zaradio ako nema za osnovne potrebe?

  • mestar 23.12.2015.

    Znaci manje su zaradili nego sto je nekoga tko je blizak s platinijem kostao ovaj clanak!

Komentiraj...
Vidi sve komentare