To je to što me zanima!

Finac je mogao dosuditi penal, ali nije dorastao takvome meču

Dvojbena je bila situacija u 76. minuti utakmice. Arijan Ademi je krenuo prema golu, pao je u duelu s Nieuwkoopom. Kapetan Dinama je siguran da je to penal 300 posto posto, ali Finac ništa nije dosudio
Vidi originalni članak

Penal za Nizozemce u utakmici Dinama i Feyenoorda (0-0) bio čist, to uopće nije sporno. No ono o čemu se nakon utakmice očito nije dovoljno pričalo je dvojbena situacija u kaznenom prostoru Feyenoorda u 76. minuti.

POGLEDAJTE VIDEO: Trening Dinama na Hitrecu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Arijan Ademi je krenuo prema golu, pao je u duelu s Nieuwkoopom. Finski sudac Mattias Gestranius je odmahnuo rukom. Bruno Petković je zbog prigovora dobio žuti karton, Ademi je bio u šoku što nije dosuđen penal.

Inače, Finac je doista iritirao svojim suđenjem. Puno situacija koje su bile li-la je sudio za goste. Je li Dinamo oštećen, procijenite sami. Dojma smo da je Finac mirne duše mogao pokazati penal za Dinamo.

Pitali smo nakon remija i Zorana Mamića za komentar situacije.

-  Teško mi je komentirati penal, ali Ademi kaže da je penal i siguran je tri milijuna posto. Nije mi jasno zašto nema VAR-a u grupnoj fazi, ali takva je odluka s više instance - rekao je nakon utakmice trener Dinama.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • POTPEC 23.10.2020.

    Nema utakmice bez obzira bila u HNLu ili EL a da Dinamo nije zakinut bar za jedan penal. Neovisno je li bija ili ne gospodo u Dinamu igraći tribaju igrati na terenu i zabijati. a ne vuči se ka presite krave.   Protivnik Vas je nadigra i ko zna kako bi završilo da im nije isključen igrač, jer tek onda ste proigrali.

  • kajzanavek 23.10.2020.

    Finska i nogomet, ko mi i hokej. Loš i pogubljen sudac, no možemo bit sretni, jer je za ono gaženje Petković mogal dobit drugi žuti.

  • krkonosebeskidi 23.10.2020.

    Bio ne bio meni ni u dzep ni iz dzepa oni kasiraju milione

Komentiraj...
Vidi sve komentare