To je to što me zanima!

Final Fight još nije rasprodan, ima nešto karata za Cro Copa

Najmanji broj karata ostao je za najbolje pozicije uz ring koje su skoro rasprodane. No, ulaznica za tribine po cijeni od 150 i 200 kuna ima još uvijek u dovoljnom broju
Vidi originalni članak

Suprotno od napisa u nekim medijima, obavještavamo sve one koji planiraju uživo pogledati borilački spektakl Cro Cop Final Fight da ulaznica još uvijek ima i one se mogu nabaviti u svim poslovnicama Eventima, kao i na internetu.

Najmanji broj ulaznica ostao je za one najbolje pozicije uz ring koje su gotovo rasprodane. No, ulaznica za tribine po cijeni od 150 i 200 kuna (gornja i donja tribina) ima još uvijek u dovoljnom broju.

Priredba počinje već u 19 sati, a posjetitelji će moći vidjeti čak deset vrhunskih kick boxing dvoboja u kojima će nastupiti trenutačno najveće zvijezde europske i svjetske borilačke scene. Dakako, najveća borba slijedi na samome kraju kada će u ring ući legendarni Mirko Filipović i osmerostruki K-1 World Grand Prix finalist Ray Sefo. Posebnu pažnju plijenit će trenutačno najbolji teškaš svijeta – Rumunj Daniel Ghita, ali i najpoznatiji najavljivač u ringu na svijetu koji je već jučer stigao u Zagreb, Michael Buffer.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • d-82 05.03.2012.

    zar se uopce nekome ide gledati "lezeceg milicajca" kako bjezi po ringu,okrece leda protivniku. minusi ajmooooooo,haha.

  • glumac12 05.03.2012.

    sad cemo da vidimo koliko mirko u biti ima obozavatelja.......

  • vojsku na granicu! 05.03.2012.

    da ali zra mirko nije prekinuo karjeru kad je izgubio u zadnjem meču.. sad odjednom dolazi u hrvatsku organizirat neki meč kao final fight ma čisto preseravanje.. zasto janica nije organizirala na sljemenu final slalom kad je odustala od karjere.. itd

Komentiraj...
Vidi sve komentare