To je to što me zanima!

Final Four u Tel Avivu: Ključ pobjede je u pravom Draperu

ZA FINALE Cedevita je u Zagrebu dobila Partizan 18 razlike, a bez ‘pola’ momčadi u Beogradu izgubila četiri. U Tel Avivu u polufinalu igraju derbi s početkom u 17.45
Vidi originalni članak

Uživao sam, atmosfera je bila fantastična, kao na sveučilištu, rekao je Dontaye Draper nakon prvoga gostovanja u Tel Avivu.

Tamo je zabio 28 koševa, odigrao najbolju utakmicu sezone, jednu od rijetkih u kojima je podsjećao na lanjskog Drapera. Cedevita je pala tek u završnici protiv moćnog Maccabija.

Očekuje se da će protiv Partizana Nokia Arena također biti puna. U Tel Avivu je takva košarkaška kultura. Izvuče li atmosfera najbolje iz Didija, Cedevitine šanse će rasti.

- Final Four nam mora biti velik izazov. Ovakve se utakmice igraju srcem, ali prije svega glavom - rekao je trener Dražen Anzulović, koji je nakon većine poraza isticao da je njegovoj momčadi nedostajalo pameti.

Partizan je osvojio regionalnu ligu pet godina zaredom.

- To respektiramo, ali mi moramo biti ti koji će prekinuti taj niz i zaigrati finale protiv Maccabija - kaže Zula.

Poseban pogled na ovu utakmicu ima Vedran Vukušić, koji je s Cibonom od Partizana izgubio dva finala uključujući i onaj koji je odlučila Kecmanova trica s centra.

- Neću se vraćati u prošlost, to ne može donijeti ništa dobro.

Nema Smodiša, Mačvan upitan

Najskuplji igrač Cedevite zbog ozljede je izgubljen za Final Four, a Partizan bi mogao biti bez najveće zvijezde, Mačvana, koji je tek počeo trenirati.

Forma

Cedevita je u posljednje vrijeme igrala loše, ali je tempirala formu za Tel Aviv.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • festina 28.04.2012.

    Ljudi sta se lozite, pa cedevita gubi od Partizana, pa gde moze klub koji je postigao instant takoreci "uspeh" da pobedi instituciju kao sto je Partizan. Ja navijam za Zvezdu, ali se zna ko je najaci klub na ovim prostorima. I jos nesto, kaze ovaj celavi trener cedevite, ne znam ni kako se zove da je tempirao formu za final four, pa neka zamisli kako je to uradio Partizan...I uvek isto, vi pricate kako cete da nas pobedite, mi vas satremo i onda pevate drugu pesmu, onda vam krive sudije krive vam muve sto lete po hali...hahahaha

  • ikanonimus 28.04.2012.

    slažen se s tobom jarunos to je umjetni klub ali još me više iritira kk zagreb koji je smeče od kluba i financiraju ga državne firme i najviše love je prošle godine otišlo njemu još oče uništiti malog šarića zato što nije potpisa za njihovu agenciju tako je bar pepsi neki dan priča sramota i poligon za pranje novca

  • TomislavKovac 28.04.2012.

    Neka pobjedi bolji,ja mislim da je bolja Cedevita ali vidjet cemo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare