To je to što me zanima!

Finale će se igrati u 'praznoj' Areni: 'Šteta zbog atmosfere'

Žao mi je što i u finalu neće biti takva atmosfera, ali igramo za trofej protiv gradskog rivala. Mi od Nove godine živimo san, koji još traje, rekao je Cibonin Marin Rozić
Vidi originalni članak

Još sam malo pod dojmom polufinala, iako pokušavam ne biti. Igrati u ovakvoj atmosferi bilo je prekrasno iskustvo, priznao je Luka Babić dan nakon veličanstvene Cedevitine pobjede nad Partizanom, a dan uoči finala s Cibonom.

U finalu neće biti tako “vatreno”, očekuje se jedan autobus Ciboninih navijača i 200-tinjak Cedevitinih. Beogradske ljubitelje košarke finale zagrebačkih klubova ne zanima.

- Žao mi je što i u finalu neće biti takva atmosfera, ali igramo za trofej protiv gradskog rivala. Mi od Nove godine živimo san, koji još traje - kaže Cibonin kapetan Marin Rozić.

Trener Cedevite Jasmin Repeša ne smatra da će Cedevita imati veći pritisak nego što bi ga imala protiv Crvene zvezde.

- Finale u bilo čemu, i u gađanju glinenih golubova, nosi težinu i pritisak. I jedni i drugi emocionalno smo se ispraznili u polufinalu i oni koji se bolje oporave bit će u prednosti - kazao je Jasko. 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • 28.04.2014.

    A vi bi kao svi išli gledati Partizan i Zvezdu u Draženovom domu?????

  • fora245 27.04.2014.

    stvarno neznam zbog cega je steta pa valjda je bolje da vas nitko ne gleda i ne vrijedja-a sada treba razmisliti i o odluci gdje se igra finale prije nego sto sezona zavrsi

  • zuna94 27.04.2014.

    e sad moze pjesma navijaca igrale se delije u sred zemlje srbije hehehhe

Komentiraj...
Vidi sve komentare