To je to što me zanima!

Finaliste Eura dočekalo 100.000 vjernih navijača

Hvala vam što nas tješite, rekao je Michael Ballack pred masom Nijemaca koji su svoje nogometaše dočekali kraj Brandenburških vrata
Vidi originalni članak

Pozdravnim govorima i ispucavanjem lopti u mnoštvo od stotinjak tisuća ljudi kraj berlinskih Brandenburških vrata, njemački su nogometaši počastili vjerne navijače.
Atmosfera je u ponedjeljak na berlinskom dočeku Joachimu Löwu i njegovim izabranicima bila veličanstvena. Kao uglavnom i svi mediji, publika je svojim ljubimcima izrazila zahvalnost na prekrasnim trenucima s Eura u Austriji i Švicarskoj.
- Naravno da je razočaravajuće kad izgubite u finalu, kada dođete na korak do kraja - rekao je publici preko razglasa kapetan momčadi Michael Ballack, nogometaš koji je izgubio čak deset velikih nogometnih finala u karijeri.
- Toliko tjedana teškog rada, uključujući kvalifikacije, ulazak u finale i onda poraz. To je uvijek teško podnijeti. Hvala vam što nas tješite - rekao je kapetan.
Svi su nogometaši uvjereni da će ova momčad samo rasti za Svjetsko prvenstvo 2010. godine, a izbornik Löw je dodao:
- Nadam se da ćemo se kvalificirati za Južnoafričku Republiku, da ćemo se tamo ponovno sastati sa Španjolcima i da ćemo im se revanširati.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare