To je to što me zanima!

Finsku i Kosovo ne poznajemo još, ali Turke jako dobro znamo

Naša reprezentacija s Kosovom i Finskom nikad nije igrala, dok s ostalim reprezentacijama ima povijest. Ponajviše s Turcima. Provjerite poznavanje hrvatsko-turskih dvoboja u Goalovom kvizu
Vidi originalni članak

Od danas počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji. Utakmicom pred praznim tribinama Maksimira od 20 i 45 između Hrvatske i Turske, Vatreni kreću u pohod po plasman na svoj peti Mundijal.

Skupina je vrlo kompleksna, iako na prvi pogled ne djeluje atraktivno. Turska, Island, Ukrajina, Finska i debitant Kosovo čine strašnu konkurenciju Čačićevim izabranicima.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Naša reprezentacija s Kosovom i Finskom nikad nije igrala, dok s ostalim reprezentacijama ima povijest. Ponajviše s Turcima. Današnja Turska bitno se razlikuje od one prije tri mjeseca...

Niz igrača otpisao je 'imperator' Fatih Terim. Yilmaz, Gonul, Demirel, Arda i Balta nisu u planovima nedodirljivog turskog nogometnog autoriteta. Turci su u ovom trenutku 'plutajuća mina' i vrlo opasna konkurencija, a koliko doista poznajete povijest utakmica ove dvije reprezentacije, provjerite ovdje:

Goal vam donosi kviz: Nogometna povijest okršaja Hrvata i Turaka!

Idi na 24sata

Komentari 3

  • CRO13 05.09.2016.

    Treba se pazit ukrainaca imaju dosta kvalitetnih igraca i novog trenera

  • kenjiro 05.09.2016.

    Danas zicer na kosovo ko kuća!

  • crobern 05.09.2016.

    Iceland nece biti ovaj sa eura. Pa nije svaki dan valentinovo. Kosovo je opasniji jer ce igrati sa velikim ponosom i odgovornosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare