To je to što me zanima!

Fiorentina je osramotila Inter, Kovačić izašao nakon 45 min.

Nogometaši Fiorentine očitali su nogometnu lekciju milanskom Interu svladavši ga 4-1 u režiji Jovetića i Ljajića, koji su zabili po dva gola. Kovačić je igrao poluvrijeme
Vidi originalni članak

Čak sedam godina Fiorentina čekala je pobjedu nad milanskim Interom, a frustracije iz zadnjih 15 utakmica izbacila je u pretposljednjoj utakmici 25. kola Serie A.

'Viole' su na svojem Artemio Franchi stadionu očitali nogometnu lekciju 'nerazurrima' svladavši ih čak 4-1. Momčadi iz Firence to je najuvjerljivije slavlje nad Interom u posljednjih 13 godina kad su na gostovanju slavili 4-0.

Veliku pobjedu protiv konkurenta u borbi za peto mjesto režirali su Srbin Adem Ljajić i Crnogorac Stevan Jovetić, koji su zabili po dva gola. Neprepoznatljivu igru gostiju kaznio je Ljajić već u 13. minuti zakucavši loptu glavom s ruba peterca.

Fiorentina je povela 2-0 u 33. minuti fenomenalnom golčinom Jovetića, koji je s 20 metara opalio topovski udarac u suprotno rašlje golmana Handanoviča. Poput ostatka momčadi Intera, igra Matea Kovačića bila je neuvjerljiva, a trener Strammacioni zamijenio ga je na poluvremenu Ricardom Alvarezom.

Samo deset minuta u nastavku Jovetić je povisio na 3-0, a za potpuni potop drugim golom u 65. minuti pobrinuo se Ljajić. Antonio Cassano tek je umanjio bolan poraz lijepim golom u 87. minuti.

Domaćini su ovom pobjedom smanjili za petoplasiranim Interom na samo bod zaostatka, a 'nerazzurri' su propustili preskočiti Milan i Lazio i osvanuti na trećem mjestu.

Serie A, 25. kolo:

Fiorentina - Inter 4-1 (Ljajić 13, 65, Jovetić 33, 55 / Cassano 87)

Idi na 24sata

Komentari 43

  • ck1897 18.02.2013.

    Sa 3 stopera u liniji igrat moze samo Juventus a ovi ostali sto su to poceli kopirat mogu to samo u dnevnom boravku!

  • LebronPetrovic 18.02.2013.

    Borja Valero mi je jedan od najboljih veznih igrača ! Fiorentina je strašna momčad, ali bude nažalost igrala samo u Evropskoj Ligi !

  • EdisBajric_1 18.02.2013.

    jadan je ovaj kovacic,uvjerljivo najlosiji igrac intera,slijedi posudba u seriju B ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare