Obavijesti

Sport

Komentari 43

Fiorentina je osramotila Inter, Kovačić izašao nakon 45 min.

Fiorentina je osramotila Inter, Kovačić izašao nakon 45 min.
1

Nogometaši Fiorentine očitali su nogometnu lekciju milanskom Interu svladavši ga 4-1 u režiji Jovetića i Ljajića, koji su zabili po dva gola. Kovačić je igrao poluvrijeme

VIDEO

Čak sedam godina Fiorentina čekala je pobjedu nad milanskim Interom, a frustracije iz zadnjih 15 utakmica izbacila je u pretposljednjoj utakmici 25. kola Serie A.

'Viole' su na svojem Artemio Franchi stadionu očitali nogometnu lekciju 'nerazurrima' svladavši ih čak 4-1. Momčadi iz Firence to je najuvjerljivije slavlje nad Interom u posljednjih 13 godina kad su na gostovanju slavili 4-0.

Veliku pobjedu protiv konkurenta u borbi za peto mjesto režirali su Srbin Adem Ljajić i Crnogorac Stevan Jovetić, koji su zabili po dva gola. Neprepoznatljivu igru gostiju kaznio je Ljajić već u 13. minuti zakucavši loptu glavom s ruba peterca.

Fiorentina je povela 2-0 u 33. minuti fenomenalnom golčinom Jovetića, koji je s 20 metara opalio topovski udarac u suprotno rašlje golmana Handanoviča. Poput ostatka momčadi Intera, igra Matea Kovačića bila je neuvjerljiva, a trener Strammacioni zamijenio ga je na poluvremenu Ricardom Alvarezom.

Samo deset minuta u nastavku Jovetić je povisio na 3-0, a za potpuni potop drugim golom u 65. minuti pobrinuo se Ljajić. Antonio Cassano tek je umanjio bolan poraz lijepim golom u 87. minuti.

Domaćini su ovom pobjedom smanjili za petoplasiranim Interom na samo bod zaostatka, a 'nerazzurri' su propustili preskočiti Milan i Lazio i osvanuti na trećem mjestu.

Serie A, 25. kolo:

Fiorentina - Inter 4-1 (Ljajić 13, 65, Jovetić 33, 55 / Cassano 87)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige