To je to što me zanima!

Fiorentina produbila Milanovu krizu, pobjede Juvea i Napolija

Milan treću utakmicu zaredom nije mogao doći do pobjede nakon što ga je dobila Fiorentina 2-0 na San Siru. Juventus je slavio kod Parme, a Napoli protiv Catanije
Vidi originalni članak

U subotu navečer odigrane su tri utakmice 11. Serie A, a prvi je svoj nastup završio aktualni prvak Juventus, koji je slavio na gostovanju kod Parme 1-0. 'Stara dama' do treće pobjede u nizu stigla je golom Paula Pogbe, koji je zabio u 77. minuti nakon odbijanca kad je Quagliarella zatresao prečku dalekometnim šutom.

Tad su privremeno zasjeli na drugo mjesto, kojeg je ponovo vratio Napoli pobijedivši Cataniju na San Paolu 2-1. Jose Callejon je zabio za vodstvo u 15. minuti, a pet minuta kasnije već je bilo 2-0 golom Mareka Hamšika. U 25. smanjio je Castro, ali gosti nisu uspjeli doći do boda. Napoli ima 28 boda isto kao i Juve, ali bolju gol-razliku.

AC Milan nastavio je s katastrofalnom formom ove sezone, a novo posrtanje doživjeli su na San Siru protiv Fiorentine, koja je slavila 2-0. 'Viole' su produbile krizu Allegrijeve momčadi, a za to su se pobrinuli Vargas golom u 27. i Valero zabivši u 73. minuti. Fiorentina je trenutno na četvrtom mjestu, a 'rossoneri', koji tri utakmice ne znaju za pobjedu, su tek na desetom mjestu.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Diavolo_1 03.11.2013.

    hahaha pa jeli moguce da covjek dobije opomenu ako napise da je po stoti put pojeo govno. JA SAM POJEO GOVNO. koga vrijedjam ako napisem da sam JA pojeo govno

  • nistaozbiljno 03.11.2013.

    Forza Pogba!!!

  • BlackRonsky 03.11.2013.

    Bemti kad je Milan imao postavu koja je tjerala strah u kosti suparnicima; Dida- Cafu Nesta Stam Maldini- Seedorf Pirlo Gatusso Kaka - Shevchenko Inzaghi..Pogledaj ti na što su oni spali ee..

Komentiraj...
Vidi sve komentare