To je to što me zanima!

Fiorentina srušila Moua i Romu

Roma 25. svibnja igra u finalu Konferencijske lige protiv Feyenoorda i ako pobijedi plasirat će se izravno u Europa ligu bez obzira na plasman na ljestvici
Vidi originalni članak

Fiorentina je u ponedjeljak u zadnjoj utakmici 36. kola kod kuće sa 2-0 pobijedila Romu.

Domaća je momčad povela u petoj minuti pogotkom s bijele točke, a strijelac je bio Gonzalez. Na 2-0 je šest minuta kasnije povećao Bonaventura. Do kraja utakmice više nije pao ni jedan gol.

Nakon ove utakmice, dva kola prije kraja Roma je sa 59 bodova na šestom mjestu na ljestvici koje vodi u Europa ligu, a Fiorentina ima isti broj bodova na sedmom mjestu koje vodi u doigravanje za Konferencijsku ligu. Na osmom je mjestu Atalanta s također 59 bodova.

Roma 25. svibnja igra u finalu Konferencijske lige protiv Feyenoorda i ako pobijedi plasirat će se izravno u Europa ligu bez obzira na plasman na ljestvici.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Palmanova 10.05.2022.

    Roma je u ligi ocajna.jedine svjetle tocke pobjede nad Laziom,Atalantom,remi kod Napolia..ostalo cjela sezona zivi ocaj...jucer ovaj bez pameti Karsdorp stavi nogu za penal.bolje da trenira nego sto si je onaj vrat tetovirao ko neki paun.Ibanez nije za Romu.Zurawski kod drugo gola ni nogu postavit,golman je trebo ostat u Wolvsima nije romin nivo,itd

Komentiraj...
Vidi sve komentare