To je to što me zanima!

Fish "ispeglao" Federera, u finalu i Novak Đoković

U finalu turnira Masters serije u Indian Wellsu igrat će srpski tenisač Novak Đoković i Mardy Fish, koji je Federeru prepustio pet gemova
Vidi originalni članak

Senzacija turnira je Amerikanac Mardy Fish koji je prije polufinala izbacio Nikolaja Davidenka i Davida Nalbandiana, a u polufinalu je bio boli od prvog tenisača svijeta. Pobijedio je Rogera Federera 6-3, 6-2 za sat vremena igre.
Fish je u karijeri osvojio samo dva turnira (Stockholm 2003. i Houston 2006. godine), a uz to je igrao još sedam finala na ATP turnirima. No, posljednjih deset dana u Indian Wellsu su njegovi najuspješniji dani u karijeri.
Federer i Fish su prije ovog meča u karijeri igrali pet puta i Federer je dobio svih pet mečeva. Zanimljivo kako je u zadnja tri njihova ogleda Fish osvojio tek četrnaest gemova, odnosno u pet mečeva je Fish osvojio samo jedan set.
U Indian Wellsu je, pak, Fish dominirao u svemu. Posebno u igri s osnovne linije. Također, zapanjujuće zvuči kako je Fish dobio meč, a servirao je samo 34 posto prvi servis. No, unatoč tome Federer je imao samo jednu break loptu kroz cijeli meč.
Break je Fish radio oba puta na samom početku setova, što je bilo dovoljno Amerikancu. U finalu će igrati protiv Novaka Đokovića s kojim se susreo jednom u karijeri. Igrali su 2006. na US Openu i Đoković je dobio u četiri neizvjesna seta.
Srpski tenisač uzvratio je Španjolcu Rafaelu Nadalu za lanjski poraz u finalu ATP turnira iz serije Mastersa u Indian Wellsu. U prvome polufinalnom dvoboju Đoković je u dva seta (6-3, 6-2) pobijedio Španjolca. Za to mu je trebalo 87 minuta. Srbin, treći nositelj, drugopostavljenom je Nadalu četiri puta oduzimao servis, dok je vlastiti izgubio samo jednom. U međusobnim omjerima Nadal sada vodi 6-3.

INDIAN WELLS, POLUFINALE
Fish - Federer (1) 6-3, 6-2
Đoković (3) - Nadal (2) 6-3, 6-2

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Cristiano Ronaldo 23.03.2008.

    drago mi je fisha.oni federer mi je dopizdia

  • dusansk 23.03.2008.

    joooooj ljudi, kako ce nole nda ga naguzi...

  • leeloo 23.03.2008.

    bravo Đokica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare