To je to što me zanima!

Fjodor Jemjeljanjenko vraća se u ring: Još se traži protivnik...

Razgovarali smo s njim i zaključili da ne bi trebao otići ovako. Njegovi prijatelji i bivši protivnici podržavaju nastavak njegove karijere, kaže Fjodorov menadžer Finkelstein
Vidi originalni članak

Bivši prvak u PRIDE-u Fjodor Jemjeljanjenko, koji je nedavno pretrpio treći uzastopni poraz u Strikeforceu nakon što je prethodno slavio u 27 borbi, ne ide u mirovinu kako se nagađalo.

- Razgovarali smo s Fjodorom i zaključili da ne bi trebao otići iz sporta na ovakav način. Njegovi prijatelji i bivši protivnici podržavaju nastavak njegove karijere i on je odlučio da nastavlja – rekao je Jemjeljanjenko menadžer Vadim Finkelstein.

- Želimo organizirati borbu u Rusiji i već smo počeli raditi u tome smjeru. Ako sve bude išlo po planu, može se očekivati da će Fedor nastupiti u jesen ili u Moskvi ili u St. Petersburgu – potvrdio je Finkelstein.

Protivnik za borbu još nije pronađen, ali je Finklestein također izjavio da bi se Emelianenko mogao boriti u Japanu na staru godinu. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • zoran123456 09.08.2011.

    Fjodor ili Fedor, pitanje je to... odlučite po kojim gramatičkim pravilima ćete se navoditi.

  • vikisija 09.08.2011.

    Jel znate mozda u kojoj je borbi pobro ove batine sa slike????

  • DinamoZagrebFan 09.08.2011.

    Emelianenko VS. Mirko Cro Cop. Mislim da bi to bio najlogicniji zavrsetak karijera ove dvije legende koje su popularizirale ovaj sport.

Komentiraj...
Vidi sve komentare