To je to što me zanima!

Flensburg protiv Zagreba pod velikim pritiskom

Rukometaši Croatia osiguranja Zagreb u nedjelju (16 sati) dočekuju njemački Flensburg, koji je u zadnja dva meča ubilježio isto toliko poraza
Vidi originalni članak

U proteklih je deset dana momčad Flensburga uzdrmana s dva teška poraza; prvo su u Ligi prvaka izgubili na gostovanju kod Portland San Antonija 30-22, a potom ih je u njemačkom prvenstvu pobijedio Kiel 30-28. Flensburg je time najvjerojatnije izgubio bitku s vodećim Kielom, a niti u Ligi prvaka (remi i poraz) ne stoje najbolje. Stoga im današnje gostovanje u Zagrebu dolazi u najgorem mogućem trenutku, no Kiro Lazarov upozorava na to kako je ranjena zvijer - najopasnija.
- Spremni smo na sve što nas danas čeka - kaže najbolji strijelac zagrebaša, koji je sa 60 zabijenih golova i prvi strijelac rukometne Lige prvaka te dodaje:
- Bit će nam puno teže nego protiv Portlanda. U njemačkom prvenstvu Flensburg gotovo da više i nema šansi da uzme naslov prvaka. Zato će sada sve karte baciti na uspjeh u Ligi prvaka i maksimalno će “gristi” do kraja.
Prošle su sezone zagrebaši od Flensburga izgubili u oba međusobna susreta, no Lazarova to nimalo ne brine.
- Mi smo sve bolji, tek je sada sve unutar momčadi sjelo na svoje mjesto. Samopouzdanje nam je na nivou, želimo i možemo dobiti Flensburg. Onda mirno možemo dočekati Hamburg i na svom se terenu boriti za prvo mjesto u skupini. Uvjeren sam da ih sve možemo iznenaditi - zaključio je Kiro Lazarov, čiji će šutevi s vanjskih pozicija i danas biti najubojitije oružje momčadi Line Červara.

TABLICA
Hamburg 3 2 1 0 97-91 5
CO ZAGREB 2 1 0 1 58-55 2
PSA 3 1 0 2 82-83 2
Flensburg 2 0 1 1 55-63 1


Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare