To je to što me zanima!

Floyd partijao s 'najboljim u UFC-u' i 'sprdao' McGregora

Floyd Mayweather žestoko trenira i priprema se za meč. U slobodno vrijeme snimljen je na jednom tulumu uoči meča. Bio je u društvu prvaka velter kategorije Tyrona Woodleyja i Dana Bilzeriana
Vidi originalni članak

Ostalo je još dva mjeseca do borbe koja će ući u povijest. Nema potrebe govoriti o "meču stoljeća", "susretu divova" i drugim floskulama. Ovo će biti jedna iznimno zanimljiva priredba, koja će spojiti trenutno najjače ime UFC-a Conora McGregora i neporaženu boksačku superzvijezdu Floyda Mayweathera Juniora.

Svrha ovog meča je isključivo zarada i to je činjenica. No, bez obzira, boksački spektakl zaludio je obožavatelje borilačkih sportova i na sebe navukao epitet "borbe koja se ne propušta".

Floyd Mayweather žestoko trenira i priprema se za meč. U slobodno vrijeme snimljen je na jednom tulumu uoči meča. Bio je u društvu prvaka velter kategorije Tyrona Woodleyja, borca kojeg je nazvao "najboljim u UFC-u" i tako bocnuo Conora McGregora. Na tulumu je bio i Dan Bilzerian stoga ne treba čuditi što je sve vrvjelo od pripadnica ljepšeg spola.

Meč je na rasporedu 26. kolovoza, a brojne zvijezde dale su svoje viđenje meča. Mi ćemo spomenuti dvojicu - Mikea Tysona i Mannyja Pacquiaa. Obojica su složni "McGregor nema baš nikakve šanse protiv Floyda".

Idi na 24sata

Komentari 18

  • rashomonn 27.06.2017.

    Znači još dva meseca terora člancima o ovoj dvojici?

  • exer55 27.06.2017.

    Showinizam... Gore od sevkinog drekanja za malim ackom

  • tomicalomica 27.06.2017.

    Puno pompe oko ničega , siguran sam da neće opravdati očekivanja kao što je i prije bio slučaj... Floyd M jedan od najdosadnijih boksačkih prvaka ikad... uz to jako iritantan lik

Komentiraj...
Vidi sve komentare