To je to što me zanima!

Floyd u društvu s J. Bieberom, Manny snimio pjesmu za ulaz

Amerikanac Floyd Mayweather i Filipinac Manny Pacquiao u pripremama za veliki okršaj 2. svibnja u Las Vegasu koriste različite načine privlačenja pozornosti medija
Vidi originalni članak

Boksački meč Floyda Mayweathera i Mannyja Pacquiaa , prozvan "mečom stoljeća", privlači sve veću pažnju medija. U srijedu je dvojac prisustvovao jedinoj službenoj konferenciji za medije, a Mayweather je društvo pravila pjevačka pop-zvijezda Justin Bieber koja ga je pratila na brojnim mečevima u karijeri.

Reuters/PIXSELL

Velika borba na rasporedu je 2. svibnja u hotelskom kasinu MGM Grand u Las Vegasu. Očekuje se velika pomama za ulaznicama čija će cijena biti najskuplja u povijesti ovog sporta. Najniža cijena bit će oko 1500 dolara, a za mjesta najbliža ringu dosezat će astronomskih 7500 dolara . I to službenim putom. Na crnom tržištu bit će šesteroznamenkasta.

I dok se Mayweather hvali poznanstvom s nekadašnjom tinejdžerskom mega-zvijezdom, Manny Pacquiao pažnju privlači svojim pjevačkim sposobnostima . Filipinac je otpjevao svoju pjesmu za ulazak u ring "I will fight for the Philippines " (engl. "Borit ću se za Filipine").

- Bit ćemo u najboljoj mogućoj formi te večeri - složni su borci uoči meča zbog kojeg će inkasirati više od stotinu milijuna američkih dolara. Impresivno.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • piksa123 13.03.2015.

    kaj ce ova dva komarca

  • cPatrik 12.03.2015.

    oce se moc gledat na bilokojem programu na maxtv-u???

  • prajdali 12.03.2015.

    A koliko se ovaj meč najavljuje ! Hajde više da i ti čudo vidimo,2.svibnja nije daleko.

Komentiraj...
Vidi sve komentare