To je to što me zanima!

FNC Armagedon podcast: Pratite uživo na YouTube kanalu 24sata

Nakon što se dosad u epizodama Armagedon showa upoznavali 'drugu stranu' slobodne borbe, ova će epizoda biti - podcast. Uživo iz ATT-a će FNC-ov trojac prokomentirati borbe polufinala turnira i nadolazeći UFC
Vidi originalni članak

Polufinalisti Armagedona su poznati, sve je spremno za veliki spektakl koji će se održati 3. listopada u dvorani zagrebačkog ATT-a. A tjedan dana prije donosimo vam veliku analizu svih nadolazećih mečeva, ali i osvrt na nadolazeći UFC 253 čija je naslovna borba ona za titulu srednje kategorije između prvaka Israela Adesanye (31) i Paulo Costa (29).

Domaćini će biti dobro vam poznati trojac - Dražen 'Forgy' Forgač, hrvatski Dana White i čelni čovjek Fight Nation Championshipa, zatim Matej Filipčić, komentator FNC-a 3 i najavljivač iz ringa te član ATT-a i Matej Truhan, bivši MMA borac i stručni sukomentator Armagedona.

Prijenos možete uživo pratiti na YouTube kanalu 24sata od 20 sati i 30 minuta.

OVDJE PRATITE PRIJENOS UŽIVO

Čeka nas osam kvalitetnih mečeva, a samo će se najbolji borci plasirati u veliko finale. Tko je favorit, što možemo očekivati i kakvi su dojmovi nakon održanih Armagedona te što se očekuje od UFC-a 253, odnosno može li Paolo Costa 'proći i kroz' Israela Adesanyu, saznat ćemo od 20 sati i 30 minuta.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare