To je to što me zanima!

FNC Podcast: Stiže veliko finale Armagedona, Forgy i Truhan analizirali Khabib vs. Gaethje!

Dražen Forgač i Matej Truhan će se u studiju 24sata dotaknuti niza tema: od velikog finala Armagedona, regionalne MMA scene i najboljih boraca s ovih prostora do sjajnog meča između Khabiba i Gaethjea
Vidi originalni članak

Bliži se finale Armagedona nakon što je najbolji regionalni turnir za mlade borce i talente isporučio niz sjajnih priredbi. Pregršt akcije i odličnih dvoboja održalo se u četvrtfinalu i polufinalu pa će najbolji mladi borci regije snage odmjeriti u velikoj završnici koja je na rasporedu 21. studenog.

Tim povodom, partneri 24sata i FNC kao organizator turnira svojim gledateljima donose niz sadržaja izvan oktogona i borilačkih aktivnosti, a osvježenje na borilačkoj podcast sceni svakako je FNC Podcast. U drugom izdanju borilačkog podcasta voditelj Matej Truhan, bivši borac koji je danas vrhunski MMA analitičar i komentator, ugostio je čelnog čovjeka FNC-a Dražena Forgača.

POGLEDAJTE FNC PODCAST:

Dečki će se dotaknuti niza tema od kojih je već spomenuto finale Armagedona, regionalne MMA scene i najboljih boraca s ovih prostora od kojih je istaknut Ante Delija i njegova propala borba u UFC-u te veličanstvenog UFC 254 u kojem Khabib Nurmagomedov protiv Justina Gaethjea po treći put brani pojas lake kategorije.

Svaka od četiri borbe finala Armagedona dobit će najavu i pokoju riječ analize, a Forgač će otkriti i neke insajderske detalje Armagedona koji dosad nisu bili poznati gledateljima.

Veliko finale dobit će epilog 21. studenog nakon čega ćemo znati imena četiri prvaka, a borcima će se promijeniti život. Ne samo da će netko dobiti ugovor s KSW-om već je ovo prilika za zaraditi status regionalne zvijezde što upravo ovakav format omogućuje.

Finale Armagedona:

  • Đani Barbir vs. Andi Vrtačić (-84kg, srednja kategorija)
  • Jakob Kosić vs. Marko Ostanek (-77kg, velter kategorija)
  • Patrik Čelić vs. Marko Bojković (-70kg, laka kategorija)
  • Nino Škrijelj vs. Daniel Bažant (-66kg, pero kategorija)
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare