To je to što me zanima!

FNC spojio dvije mlade nade u Zagrebu: Đurić protiv Gomesa

Obojicu pamtimo u izvrsnom izdanju u Zaboku. Doduše, jedan se borio na petoj priredbi FNC-a, a drugi kao superborba na polufinalu treće sezone ‘Armagedona’, a sad ih čeka međusobni okršaj
Vidi originalni članak

Malo nas više od dva tjedna dijeli do finala treće sezone ‘Armagedon Jamnica Pro Sport’ MMA lige u organizaciji Fight Nation Championshipa, a dok se neki pripremaju za dokazivanje u debiju na profi sceni, mladići koji su nedavno to prošli sad će se sučeliti u Zagrebu. Već smo spomenuli da se Leandro Gomes (19, 2-1) vraća nakon odličnog debija u Zaboku, a neće ga čekati prvospomenuti protivnik već domaći dečko Fran Luka Đurić (17, 2-0).

SPEKTAKL U NAJAVI Na FNC-u 8 bori se Trušček, stiže i gruzijski 'zombi', a nakon četiri godine vraća se Batinić

Obojicu pamtimo u izvrsnom izdanju u Zaboku. Doduše, jedan se borio na petoj priredbi FNC-a, a drugi kao superborba na polufinalu treće sezone spomenutog ‘Armagedona’. Portugalac je jednoglasnom sudačkom odlukom slavio protiv Stefana Veselinovića (20, 0-1) dok je borac iz Ban Teama slavio protiv Pietra Mattea Lupina (19, 0-1) tehničkim nokautom u prvoj rundi.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Armagedon' Izvan kaveza

Ulaznice su krenule u prodaju putem sustava Eventim te ih možete kupiti OVDJE, a spektakl u Sportskoj dvorani Sutinska vrela čeka nas u subotu, 5. studenog, s početkom u 19 sati. Prijenos ćete moći pratiti putem YouTube kanala 24sata kao i putem FNC.tv platforme.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • NIKE 21.10.2022.

    Što je to FNC ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare