To je to što me zanima!

'Folirao' se pred navijačima, pa slupao svoj vrijedan F1 bolid

Mladi pilot Formule 1 koji vozi za momčad Williamsa Pastor Maldonado vožnjom po ulicama Caracasa htio se zahvaliti navijačima na podršci, ali je neslavno završio
Vidi originalni članak

Pastor Maldonado u stanci od sezone Formule 1 vratio se u rodnu Venezuelu i kako bi zahvalio obožavateljima na podršci održao je ezgibicijsku vožnju na ulicama u Caracasu.

No mladi pilot nije se baš proslavio. Pred svojim je navijačima malo pretjerao i završio na pločniku slupavši stražnji kraj svog Williamsa.

Maldonado se osramotio pred 20 tisuća svojih navijača. Možda će mu to biti lekcija da idući put za vrijeme stanke u sezoni on ode na zasluženi godišnji, a bolid ostavi u boksevima.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Capafiori 09.09.2012.

    Mlad je, naučiti će da u F1 nema foliranja.

  • user_190565 22.08.2012.

    imam mu ja felgu za prodat

  • qwertzuiop2 17.08.2012.

    nije se čovjek folirao nego je vozio F1 bolid i izletio, jbg da je vozio na pravoj stazi a ne na vojnom poligonu ne bi ni izletio, a u slučaju da na pravoj F1 stazi i izleti sigurno ne bi razbio bolid, problem je bio u neravnoj podlozi i nedostatku gripa i desilo se to što se desilo a čovjek imo najbolju volju, al nemoš ti ak nema gripa ko da si na ledu, F1 bolidi su jako jako osjetljivi na takve stvari

Komentiraj...
Vidi sve komentare