To je to što me zanima!

Ford na Twitteru: Odigrat ću još par utakmica za Zagreb

Zagrebovo pojačanje iz NBA lige, T.J. Ford, na Twitteru je potvrdilo da se vraća u SAD čim počnu pripreme za novu sezonu, a to bi trebalo biti 9. prosinca
Vidi originalni članak

Iako je uoči puta u Kragujevac na utakmicu s Radničkim T. J. Ford rekao da ga je prekid ''lockouta'' u NBA ligi zatekao i da mora razmisliti o novonastaloj situaciji, nakon dolaska na odredište očito je otklonio sve sumnje.

- Odigrat ću još nekoliko utakmica za Zagreb prije nego se vratim. Mir – napisao je 28-godišnji Amerikanac na svom profilu na Twitteru.

Na upozorenja na osmosatnu vožnju autobusom i neatraktivnost Kragujevca Ford se prije odlaska samo smijao, rekavši da je otvoren za nova iskustva. Međutim, na putu je imao dovoljno vremena da razmisli o svemu.

Ni njegov suigrač Sean May nije bio oduševljen iskustvom:

- Najgore putovanje u životu... Osam sati u autobusu... A ovdje odsjedamo – napisao je krilni centar na svom profilu te priložio fotografiju. Međutim, on ima ugovor do kraja sezone bez klauzule o odlasku u NBA, pa ne treba brinuti da bi i on mogao zbrisati.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Milan Luketic Mrvica 27.11.2011.

    ford je potpisao za zagreb kao i ostali nba igraci za neke druge klubove do prekida lockouta!!! dakle, nece zbrisati iz zagreba, niti ima bilo kakve nedoumice glede svog ostanka kada pocne nba liga. ne pravite dramu i oko nicega.

Komentiraj...
Vidi sve komentare