To je to što me zanima!

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE Ante Ćorić pregovara s Rudešom!

Svojevremeno najveći dragulj hrvatskog nogometa punom parom radi na novom angažmanu nakon što mu je ljetos istekao ugovor s "vučicom"
Vidi originalni članak

Iz Salzburga je došao u Dinamo koji ga je u ljeto 2018. prodao talijanskom velikanu, Romi. Pet i pol godina kasnije, Ante Ćorić (26) nema klub! No i to će se uskoro promijeniti.

Svojevremeno najveći dragulj hrvatskog nogometa punom parom radi na novom angažmanu nakon što mu je ljetos istekao ugovor s "vučicom". Potvrđuju to i fotografije koje nam je poslao čitatelj. 

KRAJ ZIMSKOG MERCATA Hajduk zadnji dan prijelaznog roka poslao reprezentativca u Sloveniju i doveo mladu nadu TVRDI FABRIZIO ROMANO Kustošija prodala ofenzivca u Leipzig za 5,2 milijuna eura!

Na njima možemo Ćorića vidjeti u razgovoru s glavnim čelnicima prvoligaša Rudeša, predsjednikom Josipom Šimunićem i direktorom Stipom Čondrićem, a sve se odvijalo u restoranu u blizini Rudešovog stadiona.

Kako saznajemo, Ćorić je zainteresiran za Rudešov projekt, no ima još jednu opciju. Ako mu ta propadne, Ćorić će pojačati "fenjeraša" HNL-a koji je ove sezone osvojio tek četiri boda u 19 kola.

SAMOUVJERENI KOSOVAR Sahiti: Ovo je naša godina, idemo do kraja! A vjerujem da ću na ljeto otići iz Hajduka...

Inače, Ćorić je zadnji službeni nastup upisao 22. svibnja 2022. Dakle, prije 20 mjeseci! Odigrao je tada devet minuta u porazu Zuricha od Luzerna (2-3). U karijeri je nastupao i za Almeriju, Venlo i Olimpiju, a hrvatska javnost mogla ga je nedavno vidjeti na Kutiji šibica, gdje je sa svojim CB Playom ispao u osmini finala.

 

Idi na 24sata

Komentari 141

  • NEPRILAGOĐEN 09.01.2024.

    Navodno u Rudeš dolazi i Alen Halilović...

  • 6thcancer 08.01.2024.

    Prepotentni klinac koji misli da je neko i nesto 🤣🤣🤣

  • doctor07 08.01.2024.

    e to je prevara od "igrača "

Komentiraj...
Vidi sve komentare