To je to što me zanima!

FOTO Elita na Hvaru! Prvi čovjek Uefe, zvijezde 'vatrenih' i NBA lige gosti luksuznog restorana

Restoran Gariful pohvalio se na društvenim mrežama da je, nakon Luke Modrića, ugostio Marcela Brozovića, Aleksandra Čeferina i D'Angela Russella
Vidi originalni članak

Prije desetak dana Luka Modrić (37) uplovio je na Hvar i bio gost poznatog restorana Gariful, koji mu je priredno privatnu večeru. Vrtjelo se janje na žaru, a osoblje se pobrinulo da kapetanu "vatrenih" ništa ne nedostaje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovaj vikend na istom su mjestu bile još dvije nogometne i jedna košarkaška faca, Marcelo Brozović (30), Aleksander Čeferin i D'Angelo Russell.

Brozović je ovaj tjedan riješio liječnički pregled i potpis 100 milijuna dolara vrijednog ugovora sa saudijskim Al Nassrom pa se vratio na Jadran još malo krstariti. Provozao se na jahti oko Skradina, a onda otišao i malo južnije...

"Posebna je veza između nogometaša i Garifula. Bilo je zadovoljstvo ugostiti te sinoć u našem restoranu", napisali su iz Garifula.

Predsjednik Uefe, Slovenac Aleksander Čeferin (55), članu osoblja uručio je pak priznanje u obliku lopte za Ligu prvaka.

- Ovo je za vas, gospodine. Za najbolji materijal - rekao je Čeferin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli RESTAURANT GARIFUL (@restaurantgarifulhvar)

Zvjezdanu noć u Garifulu zaokružila je NBA zvijezda D'Angelo Russell (27), igrač Los Angeles Lakersa i bivši član All-Star momčadi koji po sezoni zarađuje oko 25 milijuna eura.

"Morska hrana liga je za sebe kad je pitanje okusa", napisali su na Instagramu iz restorana gdje ćete za večeru trebati izdvojiti oko 130 eura.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Palmanova 09.07.2023.

    sta znaci ''Elita''?

Komentiraj...
Vidi sve komentare