Obavijesti

Sport

Komentari 103

Modrić uživa u poznatom hvarskom restoranu u kojem je jeo i Jordan: Vrtjelo se janje

Modrić uživa u poznatom hvarskom restoranu u kojem je jeo i Jordan: Vrtjelo se janje

Da je jedan od najboljih veznjaka svih vremena kročio na Hvar, informirao nas je poznati restoran Gariful u kojem je hrvatski maestro uživao u specijalitetima

VIDEO

Ma kakvi Maldivi, Ibiza, Italija i Grčka. Predivno plavetnilo Jadranskog mora je biser svjetskog glasa kojii svake godine privlačii sve više poznatih faca, a predah od naporne sezone tu je potražio i hrvatski kapetan Luka Modrić.

Pokretanje videa...

Osvanula snimka Modrića na odmoru, kuhalo mu osoblje luksuznog hvarskog restorana 00:44

Teške su noge i ispuhana pluća nakon teške sezone koja je završila osvajanjem srebra u Ligi nacija pa je Luka pohitao na Jadran kako bi napunio baterije za novu sezonu, vrlo moguće i posljednju u njegovoj karijeri. Na odmoru ga je i zatekla vijest da je Općinsko državno odvjetništvo u Osijeku podignulo optužnicu protiv njega i Dejana Lovrena zbog lažnog iskaza.

Njegov je dom ovih dana luksuzna jahta Ferretti Custom Line 120 Erolia koja može primiti do deset ljudi u pet soba. Tjedan najma stoji 160.000 eura, ali sad nije raspoloživa za kupnju ili rentanje. Modrić je s njome na krstarenju bio dubrovačkim akvatorijem, a u četvrtak navečer posjetio je i Hvar. Da je jedan od najboljih veznjaka svih vremena kročio na Hvar, informirao nas je poznati restoran Gariful u kojem je hrvatski maestro uživao u specijalitetima. 

Kako se može pretpostaviti po videozapisu kojeg je objavio restoran, riječ je o privatnoj večeri koja je organizirana za kapetana. Vrtjelo se janje na žaru, osoblje se pobrinulo da ambijent bude savršen i da Luki nitko ne smeta, a u videozapisu su se pohvalili i fotografijom s kapetanom 'vatrenih'.

- Kapetane, hvala ti na povjerenju.

Ovaj poznati restoran neizbježno je obitavalište za estradne i glumačke zvijezde, a prije Luke posjetile su ga i brojne sportske zvijezde poput Michaela Jordana, slovenskog golmana Jana Oblaka, Valentina Rossija, Bojana Bogdanovića, Ivice Zupca. Ako 'obični čovjek' poželi tamo nagraditi svoje nepce, za obrok će morati izdvojiti minimalno 130 eura. 

Hrvatskoj nije mogao odoljeti Cristiano Ronaldo, Manuel Neuer je prije dvije godine na otoku Šipanu jeo punjene paprike, na malom Lošinju uživao je Roger Federer, no nitko nije zaokupio pažnju cijele javnosti kao Njegovo visočanstvo. Michael Jordan je prije dvije godine prvo sletio u Split, posjetio Prokljansko jezero pa se vozikao s jet skijem kod Šibenika, obišao i Trogir. Jedna od destinacija bio je i Hvar.

Michael Jordan na Hvaru sišao s jahte, ispred restorana ga okružili obožavatelji

Mike se usidrio s jahtom O'Pari pa otišao isprobati hrvatske specijalitete. I nije morao puno šetati jer odmah iznad luke nalazi se poznati restoran Gariful koji je samo za bogatu klijentelu. Pušio je cigaru na terasi restorana i guštao u predivnom pogledu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 103

VIDEO

Evo tko su najveći dobitnici, a tko najveći gubitnici popisa
NEKI ĆE BITI LJUTITI

Evo tko su najveći dobitnici, a tko najveći gubitnici popisa

Plus+ Dalić je pri objavi popisa naglasio da će s nekim igračima porazgovarati i kazati im da je od njih ove sezone očekivao više i da se moraju trgnuti ako i dalje žele biti dio reprezentacije. Nema pretplaćenih na pozive

Igrači Cityja partijali do zore! Jednog izbacili zbog tučnjave, Grealish nije znao za sebe...
PROSLAVILI KAKO I SPADA

Igrači Cityja partijali do zore! Jednog izbacili zbog tučnjave, Grealish nije znao za sebe...

Manchester City osvojio je u nedjelju deseti naslov prvaka Engleske, a igrači su jedva dočekali da se opuste i popiju koju čašicu. Proslava je bila u jednom grčkom restoranu
Sjajne vijesti iz Danske: Bivši dinamovac i hajdukovac vode 'modre' korak bliže snu...
SLAVLJE NA POMOLU

Sjajne vijesti iz Danske: Bivši dinamovac i hajdukovac vode 'modre' korak bliže snu...

Brondby je kolo prije kraja pobijedio Silkeborg 2-0 i tako pobjegao Kopenhagenu na plus četiri uz utakmicu više. Ako Kopenhagen ne osvoji naslov, samo još Real mora osvojiti Ligu prvaka i 'modri' idu u play-off LP