To je to što me zanima!

FOTO Evo kako se McGregor priprema za meč s Floydom

Neporaženi boksač Floyd Mayweather Jr., koji je za ovu prigodu izašao iz mirovine, i jedan od najutjecajnijih MMA boraca u povijesti Conor McGregor borit će se po boksačkim pravilima 26. kolovoza 2017.
Vidi originalni članak

Nova T-Mobile Arena u Las Vegasu, 20 tisuća gledatelja te Conor McGregor i Floyd Mayweather Jr. u boksačkom spektaklu. Ostalo je još dva mjeseca do meča vrijednog 180 milijuna dolara, popularnog nazvanog i "The 180 Million Dollar Dance".

Nastao je i službeni trailer za meč. Malo tko može ostati ravnodušan na ovako nešto.

Neporaženi boksač Floyd Mayweather Jr., koji je za ovu prigodu izašao iz mirovine, i jedan od najutjecajnijih MMA boraca u povijesti Conor McGregor borit će se po boksačkim pravilima 26. kolovoza 2017. godine. Reakcije javnosti su podijeljenje, ali većina ljudi povezanih s borilačkim sportovima smatra kako vatreni Irac nema previše šanse.

No, kako je on sam rekao i obećao, mnogi će se iznenaditi nakon što pobijedi. A da bi to postigao u potpunosti se posvetio boksu i boksačkim treninzima. Nedavno je dobio sinčića i slobodno vrijeme uglavnom provodi s obitelji dok se priprema za meč. Ne zna se kada će braniti pojas prvaka lake kategorije UFC-a budući da su mu koncentracija i prioritet isključivo na meču s "najvećim svih vremena" laših kategorija boksa.

Conor je na Twitteru objavio niz fotografija s treninga.

Također, obožavatelji su sastavili i kompilaciju McGregorovih boksačkih treninga. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Boki8 29.06.2017.

    Ovo se zove prodavanje magle. Ali pametni su dok ima budala koji se pale na ovaj blef od meca. Ova dvojica ce uzeti lovu nekako ce se dogovoriti da jedan od njih dobije na poene podjeliti lovu a ovce koje se loze na ovo ce zauvijek i biti ovce.

  • obama terorist 29.06.2017.

    Ne zamislivo je da ovakav mec,ili mecevi ovoga Flojda M. budu najplaceniji uopce...ne znam tko mu je placao kartu i sponzorirao ga ali on i njegov box su nesto sto se nikad nece moci usporediti sa mecevima 70tih god pa do00...a protiv onog pingvina kad je boxao nazvali mec stoljeca hahhahahhahahahhahha boxali kao dvi babe!!a takav ce bit i ovaj mec...Connor nastupa do 67kg i sta imas ocekivat od te lepusine??a i nije poznat kao neki udarac vise je lud i izdrzljiv borac....mislim da ce u klasicnom boxu bit pomalo smjesan!

  • KloniraniTata 29.06.2017.

    Ha haaa :) kakav će to biti spektakl. Definitivno ću navijati za Conora. Napokon kruha i igara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare