To je to što me zanima!

FOTO HNS je odabrao najbolju fotografiju 'vatrenih' u 2023.

Pixsellov fotoreporter Marko Lukunić fotografirao je Marija Pašalića u pokušaju škarica na završnici Lige nacija, a upravo je zbog te fotografije osvojio HNS-ovo priznanje za praćenje 'vatrenih' u 2023. godini
Vidi originalni članak

Fotoreporter Pixsella, Marko Lukunić, u utorak poslijepodne primio je HNS-ovu nagradu za najbolju fotografiju praćenja hrvatske nogometne reprezentacije za 2023. godinu. Lukunić je na završnici Lige Nacija uhvatio Marija Pašalića u pokušaju atraktivnog udarca škaricama i upravo je ta fotografija proglašena najupečatljivijom.

Na drugom je mjestu završio fotoreporter Cropixa, Tom Dubravec, koji je fotografirao Luku Modrića i Matea Kovačića u proslavi nakon pobjede 'vatrenih' u Turskoj, dok je treće mjesto osvojio Slavko Midžor za fotografiju Josipa Stanišića, koji je glavom išao na kopačku protivnika tijekom utakmice Hrvatske i Turske.

Lukunić je na presici za javnost u utorak Pašaliću darovao uokvirenu fotografiju koja je nagrađena, a primio je HNS-ovo priznanje i novi reprezentativni dres Joška Gvardiola, što je bila velika želja njegovog sina Petra. 

Na pobjedničkoj fotografiji Pašalić je pokušao zabiti gol škaricama, a istovremeno je branič Nizozemske Nathan Ake glavom išao na loptu kako bi uklonio opasnost pred golom svoje reprezentacije. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Ivica Herman 19.03.2024.

    Čestitam brate moj 💙🇭🇷

  • 19.03.2024.

    zbljuv

  • nisamznao 19.03.2024.

    Ako ćemo realno, jako loša fotografija

Komentiraj...
Vidi sve komentare