To je to što me zanima!

FOTO Katarci otišli s tribina i prije kraja susreta s Ekvadorom

Gosti iz Južne Amerike dominirali su cijelim susretom, Katar je tek na trenutke pružao kvalitetan otpor. To se izgleda nije svidjelo nezadovoljnim Katarcima koji su odbili pogledati utakmicu do kraja
Vidi originalni članak

Furiozni Južnoamerikanci, spektakularno otvaranje i poluprazne tribine obilježile su otvaranje Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru.

Ekvador je s 2:0 savladao Katar. Stadion Al Bayt je na početku susreta bio dupkom ispunjen, ali kako je već na poluvremenu bilo 2:0 za Ekvador, mnogi navijači su napustili stadion.

POGLEDAJTE VIDEO Englezi tražili pivo u Katru pa su završili u šeikovoj palači s lavovima: 'Najluđa noć ikad!'

Gosti iz Južne Amerike dominirali su cijelim susretom, Katar je tek na trenutke pružao kvalitetan otpor. To se izgleda nije svidjelo nezadovoljnim Katarcima koji su odbili pogledati utakmicu do kraja.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Dobar, loš, zao 21.11.2022.

    Najjače su bile face ovih u bijelom. Bili su toliko začuđeni rezultatom, a vjerovatno i igrom da je to bilo smješno za gledat. Čuđenje u nedogled. Pa oni su stvarno mislili da nešto mogu na velikoj sceni🤦‍♂️

  • Hasky1982 21.11.2022.

    Žure doma kad je jeftinija struja da upale veš mašine, vrijeme je za pranje tih plahta i stolnjaka koje nose 👍😅

  • Space Burek 21.11.2022.

    Ma ne mogu vjerovati da su ovo napravili. Inače su vatreni navijači svoje moćne reprezentacije koja se sastoji od dobrog broja stranaca. Majstori se pripremali 6 mjeseci a igraju kao nekakvi amateri. Mislim da bi ta reprezentacija bila na sredini HNL-a. Onaj prvi golman je katastrofa... onda mogu tek misliti kakav je drugi golman.

Komentiraj...
Vidi sve komentare