To je to što me zanima!

FOTO Messi i Ronaldo prvi put ikada snimili reklamu zajedno: Javile su se i ljepše polovice

Dva nogometna velikana, koji u Kataru čekaju početak Svjetskog prvenstva, danas su objavili zajedničku fotografiju i 'zapalili' društvene mreže. Prvi je to put da su kampanju odradili "jedan na jedan"
Vidi originalni članak

Dugi niz godina bili su najveći rivali, 'razmjenjivali' Zlatne loptu, jedan drugome pomicali granice i obilježili nogometno 21. stoljeće. Suviše je trošiti riječi na Cristiana Ronalda i Lionela Messija. O tim 'njuškama' sve je već poznato.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dva nogometna veterana, koji su u ovom trenutku u Kataru i čekaju početak Svjetskog prvenstva, danas su objavili zajedničku fotografiju i 'zapalili' društvene mreže!

MJERA OPREZA? Alarm u Argentini: Leo Messi je trenirao odvojeno od momčadi ZAPOČELI SU PROCES United konačno prekinuo tišinu: Ronaldu žele uručiti otkaz?!

- Sjajni - napisala je Antonela Roccuzzo, Messijeva supruga i dodala nekoliko emotikona srca, dok je Georgina, također jednom riječju, možda i najbolje opisala ovaj dvojac.

- Ikonski - napisala je atraktivna Argentinka. A fotografija je uistinu ikonska. Dvanaest Zlatnih lopti, devet Ligi prvaka, više od 1500 golova... Sve na jednoj fotografiji. 

Inače, dvojac je ujedinio snage i pozirao za poznati modni brend Louis Vuitton u sklopu njihove kampanje, a obojica su fotografiju na kojoj igraju šah podijelili na društvenim mrežama uz opis: "Pobjeda je status uma". Fotografiju je snimila Annie Leibovitz.

Prvi je to put da su najveći rivali u povijesti nogometa odradili neku kampanju "jedan na jedan", zajedno.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • ludivarazdinec 20.11.2022.

    haha ne kuže oni koja je koja figura....

  • MALINO 20.11.2022.

    Skuzili su kad su stigle godine da ih pomalo svi odbacuju.

  • Purger-Dinamo 20.11.2022.

    Fali Livaja...

Komentiraj...
Vidi sve komentare