To je to što me zanima!

FOTO Modrić u biranom društvu: Portreti najvećih 'faca' na SP-u

Modrić se tako našao 'bok uz bok' s Neymarom, Messijem, Mbappeom, Lewandowskim, Ronaldom i ostalim zvijezdama. Nekima od njih bit će ovo 'posljednji ples'
Vidi originalni članak

U umjetničkoj galeriji u centru starog grada Souq Waqifu u Dohi izloženi su portreti najpoznatijih nogometaša pojedinih reprezentacija. Uz velika svjetska imena zid galerije krasi i portret našeg kapetana Luke Modrića.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Modrić se tako našao 'bok uz bok' s Neymarom, Messijem, Mbappéom, Lewandowskim, Ronaldom i ostalim zvijezdama, a zanimljivo je da Španjolce predstavlja Sergio Ramos, kojeg Luis Enrique nije uopće uvrstio na popis putnika za SP, dok Nijemce predstavlja Toni Kroos, koji za oprostio od reprezentacije prošle godine. Na zidu je i portret Mo Salaha, čiji se Egipat nije uopće plasirao na Svjetsko prvenstvo.

Hrvatski kapetan ujedno je i jedna od najvećih zvijezda prvenstva, kojemu će to vrlo vjerojatno biti 'posljednji ples'. Međutim, kad je u pitanju Modrić, teško je prognozirati...

GENIJALNA IDEJA Hrvatski navijači stigli u Dohu i oduševili svijet: Atrakcija smo! DEBAKL NATJECANJA? Katarci navijačima-plaćenicima ukinuli dnevnice za Svjetsko!?

Još četiri dana ostalo je do prve utakmice 'vatrenih'. U srijedu igramo protiv Maroka, a od krucijalne važnosti je startati pobjedom.

POGLEDAJTE VIDEO: DOMAGOJ VIDA PRIJE UTAKMICE S MAROKOM

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Nabim Jako 19.11.2022.

    djeluje mi ko neki viking ili konan barbarin... ili tako sto, fali mu samo sjekira kojom kida glave negativcima! bravo luka napuni im mreze golovima!!

  • Dadoya 19.11.2022.

    A kakva je to Trent Alexander legenda nogometa???

  • nabijem_admina9 19.11.2022.

    svima njima treba biti cast u drustvu modrica

Komentiraj...
Vidi sve komentare