To je to što me zanima!

FOTO Mostarski derbi prekinut dva puta! Pogledajte sporan transparent navijača Veleža

Prvo su se huligani Zrinjskog potukli sa zaštitarima  i s policijom. Sudac Irfan Peljto prekinuo je utakmicu na 15 minuta. Kada su se igrači vratili na teren sudac je primijetio sporan transparent
Vidi originalni članak

Mostarski derbi nije prošao bez incidenata. U utakmici 14. kola BiH lige Velež je slavio protiv Zrinjskog 3-0. Za Velež je Haskić zabio u prvom poluvremenu dok je Guliashvili s dva gola u drugom poluvremenu postavio konačni rezultat. Susret su osim golova obilježila i dva prekida utakmice. 

Prvo su se huligani Zrinjskog potukli sa zaštitarima  i s policijom. Sudac Irfan Peljto igrače prekinuo je utakmicu na 15 minuta. Kada su se igrači vratili na teren sudac i delegat primijetili su transparent kod navijača Veleža. 

Na transparentu su bili kukasti križ, ustaško U, Davidova zvijezda i muški spolni organ. Transparent je uklonjen i utakmica je nastavljena. 

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • dite-s-mora2 14.11.2023.

    nije bilo vecih ustasa od muslimana a sad im po trznicama dominiraju slike i bedzevi druga tita

  • Jim_my 13.11.2023.

    Pa nek se odluče, jesu li ovi drugi Židovi ili Nacisti? Tragikomedija. Tipična primitivna balkanska tradicija, traženje krivca za bijedan život u svemu osim u sebi.

  • TommyVercetti 13.11.2023.

    U pravu su za ovo troje skupa jer da je Hitler danas u cvijetu mladosti mislim da bi pisao knjige o muslimanima, a ne Židovima 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare