To je to što me zanima!

FOTO Oršić trenira u Maksimiru: Vatreni as sve je bliže povratku!

Hrvatski nogometaš svakodnevno trenira u Maksimiru, marljivo radi kako bi bio spreman za drugi dio prvenstvene sezone. Oršić dobrog raspoloženja i s osmijehom na licu odrađuje sve zadatke
Vidi originalni članak

Mislav Oršić teže se ozlijedio krajem srpnja na pripremama Trabzonspora u Sloveniji. Hrvatski nogometaš nastradao je na treningu, odmah se primio za glavu, a detaljni pregledi pokazali su kako se radi o ozljedi ligamenata desnog koljena. Nenad Bjelica tako je ostao bez ključnog igrača, a Oršić vrlo brzo odradio operaciju u zagrebačkoj Poliklinici Kvaternik. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No samo pet mjeseci kasnije, Oršić je već u prilično dobrom stanju. Hrvatski nogometaš svakodnevno trenira u Maksimiru, marljivo radi kako bi bio spreman za drugi dio prvenstvene sezone. Oršić dobrog raspoloženja i s osmijehom na licu odrađuje sve zadatke, osluškuje poruke iz vijesti iz Trabzona kako i što prije saznao kad se mora javiti na raspolaganje novom treneru Abdullahu Avciju.

Sve realniji povratak Oršića dobar je znak i za Zlatka Dalića koji s nestrpljenjem iščekuje povratak iskusnog krilnog igrača. I nogometaša koji je briljirao na Svjetskom prvenstvu u Katru. Podsjetimo, Oršić je asistirao Majeru za konačnih 4-1 protiv Kanade, pa Petkoviću u četvrtfinalu protiv Brazila, na toj utakmici u raspucavanju zabio i posljednji penal za "vatrene". 

A onda na kraju zabio pobjedonosni gol u utakmici za 3. mjesto protiv Maroka. I Hrvatskoj donio svjetsku broncu. Oršić bi se na proljeće trebao vratiti na teren, pa do ljeta uhvatiti formu i opet biti važan dio hrvatske nogometne reprezentacije na velikom natjecanju. A slike s današnjeg treninga pokazuju kako bi Oršić uskoro mogao biti "tip-top".

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Ivan Subasic 18.12.2023.

    Vodonoša se sprema s bocama !

  • nk bankomat iz sela zagreb bez mora 18.12.2023.

    hahahha kokice kokice

  • sinjskidišpetpk 18.12.2023.

    Otišao,nije se nametnuo al barem je zaradio,ipak je to smisao tog posla.ok,neka ga nazad u dinamo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare