To je to što me zanima!

FOTO Torcida je za 72. rođendan zapalila vlastiti transparent

Da se ovo nije trebalo dogoditi pokazao je i detalj u kojem je jedan pripadnik Torcide rukama gasio požar. Ipak, transparent je prošao bolje nego onaj Bad Blue Boysa
Vidi originalni članak

Hajdukova navijačka skupina proslavila je 72. rođendan prije dva dana. U dobrom raspoloženju stigla je u Kranjčevićevu ulicu kako bi 'bile' podržala u susretu 15. kola HNL-a protiv Lokomotive.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prethodno je manja skupina pravila cirkus po gradu i sukobila se s Bad Blue Boysima. Sukob je bio dogovoren, izvijestila je policija, i umjesto u Novom Zagrebu, gdje je spriječen, odvio se u centru grada.

A na samoj utakmici Torcida je zapalila vlastiti transparent. I za 72. rođendan si priredila poklon kakav nije htjela. Pripremili su bakljadu za proslavu, a jedna baklja zahvatila je dio najvećeg i "udarnog" transparenta splitske navijačke skupine.

Da se ovo nije trebalo dogoditi pokazao je i detalj u kojem je jedan pripadnik Torcide rukama gasio transparent. Ipak, prošao je bolje nego onaj Bad Blue Boysa, koji su, pak, svoj transparent na Maksimiru slučajno zapalili u derbiju protiv Hajduka.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • mdcro24 31.10.2022.

    Sve ih u przun na tri mjeseca to nisu navijaci vec nasilnici i razbijaci mislim torcida

  • čikpogodiko 31.10.2022.

    hehehe kompleksi runs deeeeeeeep! hehehe, kad u utakmicu izmedju hajduka i lokosica pojedinci lijececi vlastite komplekse fokus pokusaju skrenuti i na khmkhm slinama!?!?1 hehehe diiiiivno je vidjeti kad se kompleksi pokusavaju izslijeciti! samo naproijed slinamovci dragi, samo naprijed, duvamo je centar svemira...a mozda i sire! ;-)

  • car87 30.10.2022.

    A smijali se Dinamu, sta ste radili kajganu?🤣🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare