To je to što me zanima!

FOTO Trenutak koji slama srca: Odbojkaška legenda na školu u Beogradu lijepi osmrtnicu kćeri

Kobiljski danas radi u Rumunjskoj, a po primitku vijesti odmah se zaputio u Beograd te je sa suprugom stigao na mjesto zločina
Vidi originalni članak

U srijedu je u jutarnjim satima u Osnovnoj školi 'Vladimira Ribnikara' u Beogradu ubijeno osmero djece i zaštitar, a to je napravio dječak od 13 godina. Među ubijenima bila je i kći nekadašnjeg srpskog odbojkaša, Dragana Kobiljskog.

STRAŠNA TRAGEDIJA U pokolju u Beogradu stradala kći poznatog odbojkaša, bivšeg igrača i trenera Crvene zvezde

Kobiljski danas radi u Rumunjskoj, a po primitku vijesti odmah se zaputio u Beograd te je sa suprugom stigao na mjesto zločina. Tamo je napravio nešto što nijedan roditelj ne želi, na mjesto pogibije morao je zalijepiti osmrtnicu djeteta.

Podsjetimo, dječak koji je napravio masakr ne može kazneno odgovarati jer još nema 14 godina. Naime, prema srbijanskim zakonima, 14 godina je zakonska granica nakon koje maloljetnici mogu biti kazneno odgovorni, a dječak će 30. srpnja napuniti 14 godina.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Pazisežena 05.05.2023.

    To onaj što je vikao ajmo bre gazi ustaše ( a igrali su protiv Brazila ) 😅

  • Pig Benis oOo 05.05.2023.

    Nista mi nije jasno. Sto znaci "ne moze kazneno odgovarati"? Sta ce ga pustiti? Ne razumijem zasto se nije mogao "sam ubiti" kao sto se svi prigodno ubiju u americi nakon ovakve pucnjave. Zasto uopce riskirati da taj klinac ikad vise bude slobodan, pa da pobije jos 10 ljudi????

Komentiraj...
Vidi sve komentare