To je to što me zanima!

VIDEO 'Vatreni' imali čudesnu atmosferu! Pogledajte kakvu koreografiju je Poljud pripremio

Navijači su zauzeli svoja mjesta na istočnoj tribini i uslijedila je veličanstvena koreografija. Svakog pojedinačno dočekalo je iznenađenje: šalovi u bojama hrvatske reprezentacije koje su podignuli u isti trenutak
Vidi originalni članak

Hrvatska u prvom kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo igra protiv Walesa. Velika euforija vladala je splitskom Rivom tijekom subote, pa i ulicama oko Poljuda kako se susret bližio. Hrvatski navijači su uz pjesmu i veselje razvili hrvatsku zastavu od 100 metara i u korteu stigli na Poljud.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Splitski stadion se polako punio, a kada su svi navijači zauzeli svoja mjesta na istočnoj tribini uslijedila je veličanstvena koreografija. Svakog pojedinačno dočekalo je iznenađenje: šalovi u bojama hrvatske reprezentacije koje su podignuli u isti trenutak pa kreirali sjajan prizor.

Navijače je uoči utakmice zabavljala klapa Intrade, a na Poljud su stigle brojne legende i bivši nogometaši poput Lovrena, Strinića, Stanića, Živkovića, Vlaovića, Asanovića, Marića, Šimića, Čačića, Vulića, Šurjak, Vejića i Rapaića...

Na Poljudu se okupilo 33.474 gledatelja, što je rekord za utakmice reprezentacije otkad su uvedeni brojači.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Daimos 25.03.2023.

    Pumpanje atmosfere i hvaljenje južnjaka kojih tamo najmanje ima. Uz to još i Livaja mora igrati. Sve da bi djeca bila sretna.

  • polaurenekulture 25.03.2023.

    Kazališna publika na Poljudu

  • Anonimuss 25.03.2023.

    Odlično 💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare