To je to što me zanima!

Franck je nakon raskida ipak produljio suradnju s Cibonom

Košarkaši Cibone ipak neće ostati bez velikog sponzora iako se na prvu loptu tako činilo. Prevagnula je tradicija, jer Franck je uz 'vukove' već dugih 36 godina...
Vidi originalni članak

Prije nekoliko dana Franck je otkazao ugovor klubu koji financira već 36 godina s obrazloženjem da ne želi sudjelovati, a kamoli financirati kaos koji posljednjih mjeseci vlada u Ciboni. 

Prije tri mjeseca Franck je produljio ugovor sa zagrebačkim klubom, potom ga otkazao, a u ponedjeljak je iz jednog od osnivača velikog zagrebačkog branda stiglo priopćenje u kojem stoji da su se sastali predstavnici kluba i kompanije, te razradili probleme.

"Predstavnici Cibone su prezentirali poduzete aktivnosti na sanaciji financijske i organizacijske situacije u klubu i ukazali na poteškoće s kojima se suočavaju u nastojanju da u što kraćem roku omoguće stabilan rad."

- Kako smo zaključili da napori koje ulaže vodstvo kluba zaslužuje potporu, a da su nesuglasice prouzrokovane propustima tehničkog osoblja, Franck će opozvati raniju odluku o raskidu sponzorskog ugovora te nastaviti poslovnu suradnju s Cibonom, kazao je predsjednik uprave Francka Dubravko Artuković.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • kikibbb 01.03.2011.

    Poštovani, Vaš komentar obrisan je jer je prekršio pravilo komentiranja broj 5. Za kršenje ovog pravila sankcija je opomena. Trenutno imate dvije opomene. Ako sakupite tri opomene u roku tjedan dana, vaš račun bit će blokiran na rok od 24 sata.

  • user_49887 28.02.2011.

    giriček na ovoj slici izgleda kao retardiran..

Komentiraj...
Vidi sve komentare