To je to što me zanima!

Franck Ribery: Ne idem nigdje, uživam u Bayernu

Francuz u dresu minhenskog kluba demantirao je nagađanja da želi napustiti Njemačku i otići neki od za njega zainteresiranih klubova
Vidi originalni članak

Iskreno, nisam ni razmišljao o mogućem odlasku. Potpuno sam koncentriran na Bayern. Ovdje su svi zadovoljni onim što pružam i to mi je apsolutno najvažnije, kaže francuski reprezentativac koji je prošloga ljeta pojačao redove momčadi iz Münchena. S Lucom Tonijem Ribery čini dvojac pojačanja koji je dramatično promijenio izgled lani neuvjerljive momčadi Bayerna.
- Ovo je doista veliki klub. Prije nego sam došao u München toga nisam ni bio svjestan, tek kada sam stigao to sam shvatio. Sada vidim da je istina sve što mi je Willy Sagnol pričao - rekao je Ribery, Bayernomv 'čovjek od 25 milijuna eura'. Samo godinu dana nakon velike investicije Bayern bi mogao i odlično zaraditi, budući da je nekolicina klubova spremna za Riberyja platiti čak 40 milijuna. No ta opcija nije na pameti ni klupskim čelnicima, a ni samom igraču. Ribery bi radije da neka skupa zvijezda dođe na Allianz Arenu.
- Nadam se da će neko veliko ime stići u klub tijekom ljeta. Znam da sportski direktor Uli Hoeness čini sve kako bi se to i ostvarilo. Vjerujem da će taj posao uspješno odraditi. Ove sezone je napravio dobar posao, zar ne? - uz smiješak pita 25-godišnji bivši igrač Marseillea, Galatasarayja, Metza, Brestoisa, Alesa i Boulougnea. Dosad je skupio 24 nastupa za francusku reprezentaciju, a posljednje dvije prometnuo se u jednu od zvijeda reprezentacije.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare