To je to što me zanima!

Franck Ribery pobjesnio: Ne smiješ pivom na muslimana!

Ribery je prešao na islam kako bi se vjenčao s dugogodišnjom djevojkom Wahibom, s kojom ima dvoje djece. A kao musliman ne smije doći u kontakt s alkoholom
Vidi originalni članak

Franck Ribery trčao je travnjakom Allianz Arene dok su igrači Bayerna slavili bundesligaški naslov, a za njim je s velikim vrčem piva u rukama jurio Jerome Boateng.

Dugo je Francuz uspješno izbjegavao suigrača, no ovaj ga je naposljetku ipak dostigao i zalio pivom. Riberyju taj potez uopće nije dobro legao.

- Više ne razgovaram s Boatengom. On zna da sam musliman. Rasp..dio sam se - prenosi Daily Mail Riberyjevu reakciju.

Ribery je prešao na islam kako bi se vjenčao s dugogodišnjom djevojkom Wahibom, s kojom ima dvoje djece. A kao musliman ne smije doći u kontakt s alkoholom, što mu je Jerome Boateng u subotu priuštio.

Iako francuski reprezentativac ima pravo ljutiti se, ni on sam se nije uvijek ponašao kao najmoralnije biće u svemiru. Došavši u Bayern, fotografirao se s pivom, a uoči SP-a 2010. izbio je skandal jer se za rođendan seksao s maloljetnom prostitutkom Zahiom Dehar, koja je marokanskog podrijetla poput njegove supruge Wahibe. Zbog toga ga idućeg mjeseca očekuje suđenje.

Ipak, Ribery je zamjerio Boatengu i vjerojatno se pita zašto je od svih ljudi na travnjaku zalio baš njega, a ne, primjerice, nasumično odabranu plavušu, kao što je učinio Manuel Neuer. 

Idi na 24sata

Komentari 84

  • Evropa 16.05.2013.

    Ajde, proci ce ga,....

  • shit_happens_ 16.05.2013.

    kako se upalio tako će se i ugasit pa tko još uzima riberya ozbiljno (osim u nogometu)

  • zepce 16.05.2013.

    Ispravak,nije ga polio Boateng nego Alaba,Boateng nije bio uopće u sastavu za utakmicu i bio je u crnoj trenirci,Alaba je jurio za njim i polio ga..

Komentiraj...
Vidi sve komentare