To je to što me zanima!

Franco Zennaro i Christian Mijić stigli u Hajduk na probu

Nakon Beverena i Fortune Sittard, Franco Zennaro stiže na posudbu u Split, gdje bi se trebao nametnuti treneru Igoru Tudoru za jednu od pozicija u veznom redu...
Vidi originalni članak

Treninzima Hajduka priključila su se dvojica nogometaša koji bi se u predstojećem razdoblju željeli nametnuti i dobiti prigodu potpisati ugovore s našim Klubom. Radi se o napadaču Christianu Mijiću (1991.), te defenzivnom veznjaku Francu Zennaru (1993.).

Christian je Hrvat koji se rodio i živi u Njemačkoj , igrao je samo za njemačke klubove.

Franco je Belgijac , bio je član svih kategorija mlade reprezentacije svoje države, a igrač je Standarda iz Liègea. No nije se uspio probiti do prve momčadi, nego je usmjeren na posudbe.

Nakon Beverena i Fortune Sittard, Zennaro stiže na posudbu u Split, gdje bi se trebao nametnuti treneru Igoru Tudoru za jednu od pozicija u veznom redu. Ako zadovolji, Zennaro bi u veznom redu Hajduka trebao preuzeti ulogu razigravača, a Splićani će otkupiti njegov ugovor koji ga uz Standard veže do ljeta.

Svi igrači i treneri prve momčadi Hajduka prije početka nedjeljnog večernjeg treninga fotografirali su se za podršku teško stradalom Pavu Hađiji .

Miro Gabela/hajduk.hr
Idi na 24sata

Komentari 34

  • crni 5 12.01.2015.

    pojacanjr koje nitko nece

  • arsenal 19 12.01.2015.

    Ovog Mijica nema na mapi,a 24 godine.Dosao sa cacom glasati na izbore pa usput na probu u Hajduk.

  • MoaChu Na 12.01.2015.

    to su dosli pred kraj karijere malo u hajduk

Komentiraj...
Vidi sve komentare