To je to što me zanima!

Francuska uručila žalbu zbog golmana Argentine: Rugao se, mahao lutkom i sramotio narod

Martinez već danima puni naslovnice zbog sramotnog ponašanja nakon što je Argentina osvojila Svjetsko prvenstvo. Došao je i službeni odgovor iz Francuske, koja želi da se golmana kazni
Vidi originalni članak

Francuski nogometni savez uručio je žalbu Argentinskom savezu zbog ponašanja golmana Emiliana Martineza (30) nakon finala Svjetskog prvenstva u Katru. Golman 'gaučosa' najprije je šokirao nakon što je Zlatnu rukavicu stavio u međunožje, a nije stao samo na tome.

ŠTO MU BI? Propuh u glavi: Argentinski je golman gestom šokirao svijet

Martinez, koji je proglašen najboljim golmanom SP-a u Katru, zalijepio je sliku Kyliana Mbappéa na lutku tijekom proslave u Buenos Airesu i s njom ponosno mahao prema tisućama ljudi. 

Također je neposredno nakon pobjede protiv Francuske u svlačionici pred suigračima tražio minutu šutnje za Kyliana Mbappéa, najboljeg francuskog igrača koji je zabio hat-trick u finalu, ali nije uspio drugi put osvojiti SP.

NOVI SRAMOTNI ISPAD Argentinski golman opet šokira: Nosio lutku s Mbappeovom slikom, a Messi mirno gleda VIDEO: UTJEŠNA NAGRADA Zlatna kopačka: Mbappe zabio prvi hat-trick u finalu od 1966.

- Pokrenuli smo nekoliko različitih procedura. Ovo je veoma šokirajuće. To su dečki koji su dali najbolje od sebe kako bi reprezentacija Francuske bila uspješna. Važno je da ih podržimo. 

- Poslao sam pismo mojem kolegi u Argentinskom nogometnom savezu. Smatram da takvo ponašanje nije normalno u sportskom natjecanju, teško mi je shvatiti. Pretjerao je, a Mbappéov ponašanje bilo je uzorno.

KRALJ SMICALICA Psiholog objasnio: Martinez je u deset poteza uništio Francuze

Martinez je bio jedan od najvažnijih igrača u trijumfu Argentine. Obranio je nekoliko penala, a ključnom obranom na kraju produžetaka protiv Francuske spasio je 'gaučose' od poraza.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 25.12.2022.

    Moze on iz plemena ali pleme iz njega nemoze!

  • lily A 24.12.2022.

    Koja nekultura

  • ajoj2 24.12.2022.

    ovaj tip me podjeca na onu pricu : "prelaze mrav i slon most, i mrav ce ti slonu, gledaj sto tresemo most" nista nije uradio a osvojio zlato

Komentiraj...
Vidi sve komentare