To je to što me zanima!

Francuski mediji: Pogba odlazi u Real za 150 milijuna eura...

Sve je izglednije kako Manchester United neće ući u Ligu prvaka, a to bi kao posljedicu imalo rezanje plaća za čak četvrtinu! Teško da bi Pogba pristao na to
Vidi originalni članak

Paul Pogba već se duže vrijeme spominje u razgovorima oko mogućeg transfera u Real Madrid, a iako u zadnje vrijeme igra sve lošije i lošije, francuski novinar Frederic Calenge uvjeren je kako je transfer sve bliže.

- Dogovor je sve bliži kraju, a transfer bi koštao 150 milijuna eura - rekao je Calenge, a francuski Le10Sport dao je još neke detalje:

- Mino Raiola od Reala traži 18 milijuna eura za dogovaranje transfera, 5% zarade od prava za korištenje imena igrača i da Pogbina plaća bude među tri najveće u klubu.

Sve je izglednije kako Manchester United neće ući u Ligu prvaka, a to bi kao posljedicu imalo rezanje plaća za čak četvrtinu! Teško da bi Pogba pristao na to.

A Francuz je navodno i želja Zinedinea Zidanea već neko vrijeme.

Uz to, Pogba je i rekao da je igrati za Real san nogometaša, a Calenge je poznat kao pouzdan novinar koji je u dobrim odnosima s nogometašima francuske reprezentacije pa ova vijest djeluje itekako vjerodostojno.

 

Idi na 24sata

Komentari 68

  • 23.04.2019.

    I navodno da je Perisic sve dogovorio sa Man. Utd.

  • Samarsa 23.04.2019.

    Jos jedna propala investicija. Tko je sljedeca?

  • Kolarić 23.04.2019.

    Pogba je odličan igrač ali ima krivog menagera. Mino Raiola je odličan menager za igrača, ali je katastrofa za klub. Menager koji obozava raditi sa klubovima koji nemaju dovoljno novaca, pa im uzima i preko 50% izlaznih transfera. Istina u PSG ima odličnog igrača i ne stvara im gotovo nikakve probleme ali PSG nema niti približno utjecaj kakav ima Real M.a ima dovoljno novaca za plaćati menagerove hirove.

Komentiraj...
Vidi sve komentare