To je to što me zanima!

Francuski nogometni savez: Pregovaramo s Deschampsom

Francuski nogometni savez potvrdio je u subotu navečer da se sastao s donedavnim trenerom Marseillea Didierom Deschampsom koji je glavni kandidat za izbornika...
Vidi originalni članak

France Football je ranije izvijestio da bi 43-godišnji trener trebao tijekom subote biti službeno imenovan nasljednikom Laurenta Blanca, ali to se nije dogodilo. Stigla je tek potvrda sastanka.

- Noël Le Graet, predsjednik FFF-a, i Didier Deschamps sastali su se u subotu u Parizu. Razgovarali su o mogućim metodama suradnje vezano uz mjesto izbornika francuske reprezentacije - stoji u priopćenju FFF-a.

Deschamps je kao kapetan predvodio francusku reprezentaciju do svjetskog naslova 1998. i europskog dvije godine kasnije. Trenerskim se poslom počeo baviti 2001. godine. Najprije je četiri sezone vodio Monaco, potom jednu sezonu Juventus, a od 2009. do prije nekoliko dana bio je na klupi Marseillea.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • brano19 08.07.2012.

    on se rodio sijedokos

  • Folirant 08.07.2012.

    ma koliko god trenera promijenili, jednostavno francuska nije timska ekipa previse je igraca koji na svojim ledima nosi status zvijezda... moraju to promijenit ako misle do finala nekog natjecanja.. ne ginu jedan za drugog i gotovo

Komentiraj...
Vidi sve komentare