To je to što me zanima!

Francuski prvoligaš na zimu želi dovesti novu nadu Hajduka

Dario Špikić izdanak je omladinske škole Dinama, a na Poljud je stigao u ljeto 2018. godine. Za prvu momčad Hajduka skupio je tek jedan prvenstveni nastup, a žele ga čelnici Reimsa...
Vidi originalni članak

Mlada nada Hajduka, 20-godišnji Dario Špikić nova je meta francuskog prvoligaša Reimsa. Francuski mediji donijeli su priču kako je četvrtoplasirana momčad francuske lige proteklih mjeseci ozbiljno 'češljala' hrvatsko nogometno tržište, pa svoje redove žele osnažiti krilnim igračem koji ove sezone brani boje druge momčadi bijelih.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dario Špikić izdanak je omladinske škole Dinama, a onda je u srpnju 2018. godine preselio na Poljud. Za Hajduk je do sada skupio tek jedan prvoligaški nastup, u svibnju prošle sezone pod vodstvom Siniše Oreščanina odigrao je posljednjih devet minuta u pobjedi (3-2) nad Interom.

Hrvatski reprezentativac do 20 godina ove je sezone šest puta zaigrao za drugu momčad Hajduka, tu je odigrao 393 minute i jednom bio isključen. Mlada nada s prvom je momčadi prošla kompletne ljetne pripreme, bio i u vizijama Siniše Oreščanina, ali je po dolasku Damira Burića opet pao u drugi plan. I sada svoju minutažu traži u B momčadi.

Reims je ovoga ljeta svoje redove osnažio s Predragom Rajkovićem, Arberom Zenelijem i austrijskim braničem hrvatskih korijena Dariom Marešićem, a prema pisanju Francuza (Foot Mercato) na zimu bi im mogao stići i Dario Špikić. Francuski prvoligaš se poslije 11 odigranih kola nalazi na četvrtom mjestu s 18 bodova, devet manje od vodećeg PSG-a.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ptica neznalica 30.10.2019.

    Ni on sam nije vjerovao da je dobar, jer je iz Dinama otišao u Hajduk. S toga ne vjerujem da od tog transfera će biti nešto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare