To je to što me zanima!

Francuski stručnjak: 'Kauboji' nisu psihološki jaka momčad

Hrvatsku rezultati nisu mazili posljednjih godina, ali vrijeme je da Hrvati opet krenu prema vrhu, rekao je Olivier Krumbholz, izbornik francuskih rukometašica
Vidi originalni članak

Francuzi iznimno poštuju hrvatske rukometaše, no uoči Svjetskog prvenstva pronašli su nam manu. A ona nije igračka kvaliteta.

Olivier Krumbholz (58) s francuskim rukometašicama osvojio je svjetsko zlato i tri srebra te olimpijsko srebro i tri europske bronce, pa sigurno spada u rukometne trenere koje se sluša kad govore.

- Pet reprezentacija su favoriti za osvajanje zlata, Francuska, Danska, Njemačka, Španjolska i Hrvatska. Dva istaknutija su ipak Francuska, zbog sjajnih rezultata u proteklih 10 godina te Danska, koja izgleda uigrano te ima ujednačenu momčad - istaknuo je Krumbholz.

Francuski trener posebno se osvrnuo i na hrvatsku reprezentaciju.
- Hrvati imaju vrlo dobre mlade igrače. Rezultat ih nije mazio posljednjih godina, ali vrijeme je da opet krenu prema vrhu. Talentirani su, no možda psihički nisu baš najbolje posložena momčad - mišljenja je Krumbholz.

Izbornik francuskih rukometašica zbog te psihe našu reprezentaciju vidi nepredvidljivom.
- Hrvatska na dobar dan može pobijediti bilo koju reprezentaciju, ali kada im ne ide onda mogu biti prilično loši - kaže Krumbholz.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • hrvatska u srcu 09.01.2017.

    dobro čovjek kaže imamo odlične igrače i prevarante od trenera pa kako da od njih očekujemo da psihološki pripreme igrače za najteže utakmice ! pa ne valjda tako da se mole isusu i gospi međugorskoj ili onog prethodnog koji je znao reči u napadu raširi i u odbrani zgusni kao da pravi tijesto za štredlu

  • 09.01.2017.

    Da bar imamo jednog koji će svima ..bati mamu kad je kriza...

  • Sports <3 09.01.2017.

    Slazem se da nam je psiha najveci problem :D Mi igracki ne kaskamo niti za jednom repkom :D Psiha nas ubije u tim polufinalima,proslavili smo Francuze i sami smo za to krivi..........Al i bolje da vise nismo izraziti favoriti :D Mozda ova ekipa iskoci,mnogo su mladi,zeljni su igre,dokazivanja i cudo se desi i vidimo zlato na SP nakon 14 godina.........Spanjolci po meni nisu vise favoriti igraju jako slab rukomet...Danci takoder igraju solidan rukomet,sve ovisi o Hansenu...Po meni 2 najveca favorita su Njemacka i Francuska,a u drugom redu Hrvatska i Danska I vjerujem da ce se medalje dijeliti izmedu ovih zemalja,jedino ako zdrijeb drukcije odluci :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare