To je to što me zanima!

Francuskom stoperu provalili u kuću, on je s obitelji bio unutra

Prema riječima policije, Kurta Zoumu (29) je opljačkala 'iskusna banda', a potpredsjednik 'čekićara' objavio je kako klub nudi nagradu od 25.000 funti za svaku informaciju o identitetu provalnika
Vidi originalni članak

Kurt Zouma (29) bio je neizostavan dio obrane 'čekićara' u domaćem prvenstvu, prije susreta protiv Crystal Palacea (1-1) propustio je samo utakmicu kod Brentforda (3-2), a u ostalima je odigrao sve minute. A onda je završio - izvan sastava. Nije bilo jasno što se događa, a vijesti koje su stigle nikako nisu bile dobre za francuskog stopera.

Naime, uoči spomenute utakmice su Zoumi provalili u kuću, a on je bio tamo s cijelom obitelji. Kako piše West Ham na službenim stranicama, taj ih je incident izuzetno uznemirio, ali srećom nitko nije ozlijeđen. Organizirana banda otuđila im je 100.000 funti u gotovini te nakit u domu koji vrijedi tri milijuna funti.

Prema svjedočenju susjeda, to su napravili iskusni provalnici, barem im je tako rekla policija. Potpredsjednik 'čekićara' David Sulivan objavio je kako klub nudi nagradu od 25.000 funti za svaku informaciju o identitetu provalnika.

Francuski se stoper ponovno priključio momčadi, ali pitanje je u kakvom je stanju nakon incidenta. Bilo kako bilo, pred njegovim je klubom gust raspored te ih ovaj tjedan očekuju još dvije ligaške utakmice. U srijedu, 6. prosinca, s početkom u 21 sat i 15 minuta gostuju kod Tottenhama, dok u nedjelju, 10. prosinca, s početkom u 15 sati gostuju kod Fulhama.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Palmanova 05.12.2023.

    E neka su!.hvala im od srca!.to je onaj heroj sto je macku sutao i bacao .karma, sad su trebali njega sutat kao sto je on jadnu zivotinju

  • domba18 05.12.2023.

    Nadam se da je dobro natamburao provalnike .

  • Space Burek 05.12.2023.

    Toliko love u nakita u kuci a on stedi na zaštiti... i to u engleskoj kojoj se ovako nešto dogodi barem 2 puta godišnje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare