To je to što me zanima!

Francuz koji nas je koštao OI-ja sad će u Barci igrati s Cindrićem

Uz Richardsona, kojeg znamo kao onog koji je iza leđa dodavao loptu u zadnjem napadu protiv Portugala i tom akrobacijom nas ostavio bez Olimpijskih igara i u Tokio gurnuo Portugalce, kao malo iznenađenje u Blaugrani se pojavio i Ali Zein
Vidi originalni članak

Nakon što je posložila klupu s Carlosom Ortegom i pomoćnikom Tomasom Svenssonom, Barcelona je pri kraju slaganja igračke postave. Uz Angela Fernandeza na lijevom krilu i Lea Maciela na golu europski je prvak predstavio još dva pojačanja. 

Jedno - Melvyna Richardsona - Barcelona je zakaparila još prošlog ljeta, a ovog iz Montpelliera dolazi na mjesto Slovenca Doleneca, pa će sada Barca na desnoj strani napada imati francuski tandem Mem - Richardson. Ima se, može se.

Uz Richardsona, kojeg znamo kao onog koji je iza leđa dodavao loptu u zadnjem napadu protiv Portugala i tom akrobacijom nas ostavio bez Olimpijskih igara i u Tokio gurnuo Portugalce, kao malo iznenađenje u Blaugrani se pojavio i Ali Zein (30) koji se Europi u klupskom rukometu nije puno pokazao, tek dvije sezone u francuskom Aixu, ali zato jest s Egiptom, pogotovo na siječanjskom SP-u. Zadnje tri godine igrao je u Emiratima, a sada stiže kao nadomjestak za Palmarssona.

To vjerojatno još ne bi trebalo biti to jer Ortegi treba i treći pivot uz Fradea i Fabregasa, a i treći srednji bek uz Cindrića i mladog Makuca. Međutim, ovo što i sada ima opet gura Barcelonu u ulogu najvećeg favorita za sve trofeje.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • komentator_Luka 06.07.2021.

    koštao nas a fali mu jedna ruka. e jesmo postali jadni sa tim rukometom!

  • Fika11 05.07.2021.

    čistokrvni francuz

  • Makelele44 05.07.2021.

    Nije nas koštao francuz nego smo nesposobni i nemamo vise igrače ko nekad.. Propalo sve hohoho

Komentiraj...
Vidi sve komentare