To je to što me zanima!

Francuz Llodra otpratio Karlovića iz Rotterdama

U 2. kolo ATP turnira u Rotterdamu se nije uspio plasirati i drugi hrvatski tenisač.Michael Llodra je pobijedio Ivu Karlovića 4-6, 6-3, 6-4
Vidi originalni članak

Zanimljivo je da su i prošle godine ova dva tenisača igrala na istom mjestu, samo je tada u pitanju bilo polufinale, a Llodra je pobijedio  7-5, 7-6(4). Bio je ovo treći njihov meč i treća pobjeda Llodre, makar je na početku drugog seta sve pokazano sugeriralo da će Karlović ovaj put lako pobijediti francuskog tenisača. Imao je Karlović 6-4 i 2-0 u drugom setu, a dotad je Llodra na suparnički servis osvojio samo sedam poena. No, u tom trenutku se dogodio potpuni preokret na terenu. Llodra je počeo daleko bolje čitati jake Karlovićeve servise, na svom servisu je postao siguran i rezultat toga je dobiveni drugi set. Ne samo da je 0-2 Llodra pretvorio u 2-2, već je napravio novi break za 1-1 u setovima.
Treća dionica je počela istovjetno, Llodra je dobio Karlovićev servis gem i od 1-0 u trećem setu, pa do kraja, svaki je serviser bez problema osvajao svoj početni udarac za konačnih 4-6, 6-3, 6-4 Francuza. Karlović u trećem setu nije došao do break prilike, a pokapala ga je loša igra na svoj drugi servis. Osvojio je samo 11 od 31 poen u tom segmentu igre, s tim da je u drugom i trećem setu dobio samo šest poena od 20 nakon drugog servisa.

ATP Rotterdam, 1. kolo:
Ančić - Schüttler 7-5, 6-2
Simon (4) - Kohlschreiber 7-5, 7-6(1)
Llodra - Karlović 4-6, 6-3, 6-4

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nogometas05 11.02.2009.

    Jos jedan dokaz koliko je Karlović\"dobar\"igrač...

Komentiraj...
Vidi sve komentare