To je to što me zanima!

Francuz uhvaćen s kokainom i prostitutkama, ali sve poriče!

Francuski krilni napadač Jeremy Menez našao se u velikom problemu nakon što su meksički mediji objavili snimku njega kako uživa u društvu prostitutki, a stol je bio pun kokaina
Vidi originalni članak

Bivši francuski reprezentativac Jeremy Menez (32) nalazi se na smiraju karijere. Bivši nogometaš Rome, Milana i PSG-a danas igra za francuskog drugoligaša Paris FC i daleko je od naslovnih uloga u kojima je nekoć bio.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Cijelo ljeto bio je bez kluba, jedva je našao angažman u drugom razredu francuskog nogometa, a u javnost je izašla i snimka koja ga dodatno kompromitira.

Prije dolaska u Paris igrao je za meksičku Americu, a upravo su meksički mediji objavili snimku Meneza kako uživa u društvu prostitutki. Dok mu je jedna sjedila u krilu, njegovi su prijatelji konzumirali kokain kojega je bilo po cijelom stolu. Ipak, Menez se pokušava obraniti.

- Ovaj video je snimljen prije pet mjeseci tijekom odmora u Meksiku. Drogu nikad nisam probao, a to mogu pokazati i doping testovi! Žena na videu nije prostitutka, nemojte izmišljati priče koje se nisu dogodile, jer ću ubrzo dokazati da je sve bilo samo opuštanje - pokušao je oprati ljagu sa svog imena posrnuli nogometaš.

Ovakav negativni publicitet sigurno se neće svidjeti čelnicima Parisa, ali i Menezovu treneru Mehmedu Baždareviću pa nije isključeno da mu uruče raskid ugovora.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Karamazov 16.10.2019.

    Kao nas ministar poljoprivrede

  • 16.10.2019.

    Zas bi bila prostitutka? Neka zenska koju je pokupio vani.. izadite bilo di vidit cete takvih ohoho.. najstariji zanat je izumro sada to zene rade za badava

  • smoking 16.10.2019.

    Glupo je razmisljati da vecina njih sa tom lovom koju zarade ne koriste na prostitutke. Ja bi prvi imal autobus pun prostituki 24 sata na dan plus ostale gluposti koje dolaze uz to. Sigurno nebi doma sadil cvijeće

Komentiraj...
Vidi sve komentare