To je to što me zanima!

Francuzi bez dvije važne karike, propuštaju Hrvatsku u Parizu!

Ovoga će puta Didieru Deschampsu na raspolaganju biti i Benzema i Mbappe, no susret s Hrvatskom propustit će dvije važne zvijezde i osvajači zlatne medalje na Mundijalu
Vidi originalni članak

Donekle nas je pomazila sreća uoči prvog susreta protiv Francuske u 2. kolu Lige nacija kada su predostrožnosti radi otpali Karim Benzema i Kylian Mbappe. Dvojac koji je ove sezone žario i palio domaćim i europskim travnjacima nije zaigrao na Poljudu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vratili su se već iduće kolo protiv Austrije (1-1). Benzema je zaigrao od početka dok je Mbappe ušao u 63. minuti pa zabio pogodak za spas Francuske. Da su svjetski prvaci van forme, što zbog zgusnutog rasporeda, što zbog rotacija i ozljeda, sada je sasvim jasno. 'Tricolori' su posljednji u našoj skupini 1 Lige A i pobjeda u Parizu na Saint-Denisu bit će imperativ.

Hrvatska će u subotu zrakoplovom stići iz Kopenhagena u Pariz gdje će u ponedjeljak od 20:45 sati igrati peto kolo u reprizi finala Svjetskog prvenstva, a činjenica da je sudar na Poljudu završio bez pobjednika (1-1) i da je nakon toga pala Danska na Parkenu (0-1) daje nam za pravo nadati se pozitivnom rezultatu kod Francuza.

Jedno je sigurno, ovoga će puta Didieru Deschampsu na raspolaganju biti i Benzema i Mbappe, no susret s Hrvatskom propustit će dvije važne zvijezde i osvajači zlatne medalje na Mundijalu.

Riječ je o veznjaku Chelseaja N'Golu Kanteu i stoperu Bayerna Lucasu Hernandezu. Inače, dvjema važnim karikama francuske reprezentacije.

Kantea muče bolovi u koljenu, dok je Hernandez, koji je imao problema s bolovima u mišićima u petak, napustio kamp jer se ide priključiti supruzi koja treba roditi.

Kante je već propustio dvije zadnje utakmice francuske reprezentacije, protiv nas i protiv Austrije. Oba igrača napustila su kamp reprezentacije i sigurno neće biti na raspolaganju izborniku Deschampsu za sudar protiv 'vatrenih'.

Iako se izostanak Hernandeza osjeti u igri Francuske, njegova zamjena je i više nego odlična. Radi se o fantastičnom stoperu Liverpoola Ibrahimu Konateu.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • Exterminator 12.06.2022.

    Nadam se da će igrati sposobni a ne podobni ...ovaj nazovi trener gura Vide , Vlašića pored ovakvih igračina kao što su Erlić , Šutalo i Sučić ma nemam riječi ...sad će si još dati priznanje a sve te igrače je stvorio Bišćan kroz U 21 reprezentaciju ..imamo neki peh sa izbornicima A reprezentacije , svi dobro krenu i onda se brzo pokvare

  • Banova Jaruga 11.06.2022.

    Idemo jako 🇭🇷

  • nohname 11.06.2022.

    Pobjedit će nas s bilo kojom ekipom pogotovo sad kad im trebaju bodovi, jednostavno nam ne ide protiv njih. Ak ih nismo dobili sad prije par dana bojim se da necemo nikad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare