To je to što me zanima!

Francuzi bez udarca u okvir; 'Kao da nismo ni postojali...'

- Kada ovako cijela momčad odigra, ne možemo izvući ništa pozitivno. Nismo bili na razini protiv momčadi koja igra na svoj način, jednostavno kao da nas nije bilo na terenu, rekao je drancuski izbornik...
Vidi originalni članak

Svjetski prvak bez udarca u okvir gola na cijeloj utakmici. Pomalo neobično zvuči, zar ne? E to je pošlo za nogom Francuskoj koja je odigrala katastrofalnu utakmicu i izgubila od Turske 2-0 u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. To im je prvi poraz ove godine, a zadnji put su prije deset godina utakmicu završili bez udarca u okvir gola

Najjači mogući sastav izveo je Didier Deschamps, no odigrali su sramotno. Samoproglašeni najbolji igrač svijeta Antoine Griezmann nije loptu je prvi put vidio tek u drugom poluvremenu, no nisu ništa uspješniji bili ni njegovi suigrači. Mbappe je izgubio loptu čak 22 puta, Turci su ga jednostavno pročitali. Alarm se upalio u francuskoj reprezentaciji, a toga je svjestan i sam Deschamps.

- Kada ovako cijela momčad odigra, ne možemo izvući ništa pozitivno. Nismo bili na razini protiv momčadi koja igra na svoj način, jednostavno kao da nas nije bilo na terenu, Ovaj poraz nam je dobra šamarčina za budućnost i moramo sve dobro analizirati. Čestitke Turskoj, a mi ćemo se vratiti - rekao je izbornik Svjetskih prvaka koji je bio razočaran izvedbom svoje momčadi.

Turska je ovom pobjedom preuzela vrh ljestvice i sada su tri boda ispred Francuske, a zanimljivo je da nisu primili ni jedan gol u tri kola uz gol razliku 8-0. Ako im gol nije uspio zabiti svjetski prvak, a tko će onda?

Srećom za njih, za Francuze sad slijedi skoro pa trening-utakmica protiv Andore gdje će Deschamps moći isprobati nove solucije i ispraviti pogreške koje je njegova momčad napravila protiv Turaka.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Firefox_1 09.06.2019.

    Ne može se uvijek pobjeđivati. Francuzi imaju najjaču reprezentaciju i taj 1 poraz ne znači gotovo ništa. Inače i Talijani djeluju močno, trenutno jedna od najboljih reprezentacija. Za one " tolerantnije" koji prozivaju Francuze ili Talijane zbog stranaca u repki, neka se priupitaju koliko ima domicilnih Hrvata u našoj repki.

  • hadred18 09.06.2019.

    Bez obzira na to, mislim da će oni proći na Euro.

  • danko1471991 09.06.2019.

    Umor od klupske sezone,dok u Turskoj reprezentaciji ja skoro ne znam niti jednog igrača i većinom igraju u manje zahtjevnim ligama...

Komentiraj...
Vidi sve komentare