To je to što me zanima!

Francuzi: Debeo si! Balotelli: Je*ite se, svi ćete dobiti otkaz

Mediji u Francuskoj tvrde da je šef Nice kaznio novčano talijanskog napadača jer je na prvi trening došao sa 103 kg, Balotelli im poručio da lažu i da će dobit otkaz
Vidi originalni članak

Mario Balotelli svim je silama ovog ljeta želio otići iz Nice. Kao sljedeća destinacija nestašnog napadača spominjao se Olympique iz Marseillea, ali kako je krenulo, mogao bi talijanski napadač potražiti neki klub izvan Francuske jer je opasno zaratio s tamošnjim medijima.

Naime, francuski novinari došli su do informacije da je Balotelli na prvi trening Nice ovoga ljeta došao sa 103 kilograma te da ga je predsjednik kluba Jean-Pierre Rivere odlučio novčano kazniti zbog toga.

"Kažnjen jer sam se udebljao!? Kao prvo, pogledajte moje tijelo, a onda pričajte imam li viška kilograma. Kao drugo, *ebite se s vašim izmišljenim pričama! Sad pričate da sam kažnjen i lažete, a tko god je napisao ovo, ostat će bez posla jako brzo", oštar je u svojem obračunu sa sedmom silom bio Balotelli na svom Instagram profilu.

No da ima vatre gdje ima i dima svjedoči i činjenica da je Super Mario preskočio reprezentativno okupljanje, a Mancini je to pojasnio objašnjenjem da nije spreman. Tako da fizička sprema očito nije najbolja...

Naravno, s Talijanom je odmah krenula zezancija po društvenim mrežama...

Idi na 24sata

Komentari 5

  • MH08 17.09.2018.

    Why always him!!!

  • DraženMuhvić 16.09.2018.

    Nije uopće debeo!!! Samo je pufast...

  • svratia_nije_vratia 16.09.2018.

    Da je ima sređenu glavu ko zna di bi mu bia kraj...

Komentiraj...
Vidi sve komentare